Bianca îl ignoră pe Bote. A pozat goală!

2 decembrie 2009 20:39   Actualitate
Ultima actualizare:

Blondă, cu sâni imenşi şi picioare "până-n gât", Bianca Drăguşanu stârneşte fantezii şi gânduri necurate în mintea oricărui bărbat şi, împotriva voinţei lui Botezatu, şi-a expus formele într-un pictorial incendiar.

Se laudă cu state vechi într-ale modelling-ului, însă Bianca a devenit vedetă peste noapte, după ce a obţinut titulatura de "iubita lui Botezatu".

Vezi aici GALERIE FOTO cu Bianca

Deşi se înţeleg de minune, cei doi au avut o ceartă serioasă în momentul în care blonda a fost ofertată să pozeze nud, în Playboy.

Conştientă de senzualitatea şi sexualitatea sa, apetisanta asistentă tv a acceptat provocarea pe loc şi a trecut peste cuvântul lui Botezatu, chiar dacă el i-a interzis cu desăvârşire să se lase fotografiată în costumul Evei.

   Citeşte şi:        Bianca: «Mi-am văzut fostul iubit făcând sex oral ...        Blonda lui Bote: «Fostul iubit m-a înşelat cu prietena mea!»         Bianca, certată că şi-a  vopsit părul        Bote n-o vrea de soţie pe Bianca, nici în glumă!         Ioan Niculaie a combinat-o pe  «Blonda lui Bote»

Încăpăţânată din fire, Bianca a făcut abstracţie de sfaturile creatorului de modă şi, spre marea bucurie a fanilor, şi-a arătat formele voluptuoase, în toată splendoarea, într-un pictorial incendiar, în revista Playboy.

Şi, colac peste pupăză, în acelaşi număr al publicaţiei, şeful Biancăi, Dan Capatos, a dat un interviu în care demontează relaţia blondei cu Botezatu: "Din informaţiile mele, din cum se comportă Bianca, din ce-am mai vorbit şi eu cu ea, cred că este doar o relaţie în care Cătălin o ajută în mod real din punct de vedere profesional. Nu cred că au avut ceva vreodată".

Mai multe