Bianca l-a muşcat de limbă pe Bendeac - FOTO

19 noiembrie 2010 20:30   Actualitate
Ultima actualizare:

Mihai Bendeac a sărut-o pasional pe Bianca Drăguşanu. Nu este vorba despre o poveste de amor, ci de o colaborare profesională.

CITEŞTE ŞI

Botezatu: „Am dormit în pat cu fetele astea două, Bianca şi Lavinia”

Bianca despre prietena ei: "Bea 7 zile din 7" - VIDEO

Bianca a rupt-o cu cea mai bună prietenă! Află de ce!

Bote: "Bianca e singura femeie care a reuşit să mă umilească"

Bianca a fost invitată să filmeze pentru emisiunea „În puii mei”, ea interpretând rolul iubitei lui Dorel, personaj interpretat de Bendeac.

În ciuda faptului că a ironizat-o în mod repetat pe fosta „blondă a lui Bote”, Bendeac a recunoscut că Bianca a dat dovadă de profesionalism la filmări.

"Am filmat cu Bianca. Eu mi-am spus părerea personală despre ea în mai multe ocazii. Tot eu am fost cel care m-am plâns de atitudinea persoanelor publice din România care au, mai toate, un bat adânc înfipt în cur şi o preţiozitate vomitivă. Din punct de vedere profesional, domnişoara Drăguşanu a fost exemplară şi exact ce aveam nevoie pentru scheciul pe care l-am scris. De când l-am conceput mi-am dat seama că e nevoie acolo de un personaj cunoscut care sa se îndrăgostească Dorel. Bianca a venit cu textul învăţat, cu pozitivism, a fost ascultătoare şi, nu numai ca n-a avut ceva de obiectat în faptul ca trebuia sa ne sărutam, dar momentul respectiv a ieşit exact pe gustul artistului Bendeac: A L’AMERICAINE!!! Adică pana la capăt, fără rezerve, şocant, fără inhibiţii", a scris Mihai Bendeac pe blogul personal.

Prestaţia Biancăi l-a încântat şi pe  regizorul emisiunii „În puii mei”, Emanuel Pârvu.

„Am întâlnit (la Bianca – n.r.) un lucru pe care îmi doresc sa-l găsesc în fiecare actriţa din ţara asta. Am întâlnit o dezinhibare şi o poftă de pozitivism vecină cu limita conştientei (nu conştiinţei !!!) sociale", a spus Pârvu.

Mai multe