Bianca: «Nu sunt curvă! Stau de trei ani cu Adi!»

18 aprilie 2012 14:34   Actualitate
Ultima actualizare:

Scandal de proporţii între femeile lui Adrian Cristea! După ce Click! a dezvăluit că Denisa Nechifor a făcut-o femeie uşoară într-o discuţie ca între prietene la sală, Bianca sare la gâtul rivalei: “Nu sunt o curvă. Stau de 3 ani cu Adrian!”

Trei ani s-a abţinut s-o atace pe actuala iubită a lui Adrian Cristea, Bianca Drăguşanu, cel puţin în public. Zilele trecute, însă, Denisa, femeia cu care Cristea are o fetiţă, Rania (3 ani), nu a mai suportat şi, la o bârfă cu prietenele la sala de fitness, a făcut-o curvă pe fosta asistentă a lui Capatos.

Bianca a aflat din Click! de atacul rivalei şi a răbufnit. "Vrea să apară neapărat la tv. Să o urmărim pe mama educată a copilului. Dacă Denisa Nechifor a făcut acele declaraţii acest lucru a poziţionat-o în postura de rivala a mea, gestul ei denotă gelozie, neputiinţă, furie, sentiment de sine scăzut şi frustrare.

Ieri, Click! a dezvăluit că, într-o discuţie, Denisa ar fi făcut-o curvă pe Bianca Drăguşanu

Ea ştie cu siguranţă că eu n-am vorbit despre copilul ei, ci despre iubitul meu în calitate de tată al copilului. Am o relaţie de 3 ani cu Adi, drept urmare n-am cum să fiu aşa cum zice ea, am fost şi sunt o femeie corectă şi independentă", a declarat Bianca pentru Click!

Roşcata ne-a spus că iubitului ei, fotbalistul Universităţii Cluj, nu i-au picat bine afirmaţiile Denisei. La rândul ei, Denisa a postat pe Facebook: „Din respect pentru tatăl copilului meu, astăzi voi lămuri această problemă".

Mai citește:

Denisa Nechifor: «Dintr-o curvă nu poţi face femeie de casă»

Denisa Nechifor se unge numai cu creme scumpe

Adi Cristea, îţi laşi copilul pentru Bianca Drăguşanu?

Cristea, nu-ţi îndeplineşti rolul de tată? Denisa Nechifor: «Adi nu este un părinte activ, este un tată la distanţă»

Mai multe