Bianca Rus, pusă la zid de Măruţă! «Unde ai slăbit că nu se vede?»

27 mai 2014 16:24   Actualitate
Ultima actualizare:

Cătălin Măruţă nu a suportat să vadă cum Bianca Rus încearcă să inducă oamenii în eroare, când spune că a slăbit 20 de kg ca prin miracol. Realizatorul emisiunii „La Măruţă" a pus-o la zid pe interpretă şi a făcut-o să admită că nu a pierdut din kilograme aşa cum susţinea.

Invitată în platoul emisiunii „La Măruţă", Bianca Rus a susţinut sus şi tare că a slăbit miraculos peste 20 de kilograme. Cântăreaţa a spus că nu vrea să dezvăluie încă reţeta minune, pentru că vrea să mai slăbească.

„Am slăbit 20 de kg în 3 luni. Mai am de slăbit puţin şi d-aia nu dezvălui încă reţeta cu ajutorul căreia am scăpat de kilograme. Am încercat foarte multe reţete de slăbit. Am făcut sport, aruncatul cu privirea a fost de bază. Am mers pe bandă, am renunţat la mâncărurile foarte calorice", a spus Bianca Rus.

Enervat de faptul că Bianca Rus încerca să inducă lumea în eroare, spunând că a slăbit chiar dacă realitatea este e alta,Măruţă i-a spus: "Unde ai slăbit că nu se vede", a întrebat-o iritat Măruţă.

Pusă în încurcătură, vedeta a recunoscut: „Eu nu pot să vă spun secretul slăbitului, pentru că eu încă nu l-am descoperit."

Un nutriţionist care o cunoştea îndeaproape pe brunetă a contrazis-o pe aceasta, spunând că-i vine greu să creadă că aceasta a slăbit.

„Mi-e greu să cred că Bianca Rus a slăbit 25 de kg. Oamenii care au slăbit 25 de kg arată că au slăbit şi se şi vede", a spus nutriţionistul.

Mai mult decât atât, Cătălin Măruţă a prezentat imaginile postate de Bianca Rus pe Facebook cu ajutorul cărora aceasta susţinea că a slăbit enorm.

Diferenţa dintre imaginile postate pe Facebook şi realitate au făcut-o pe Bianca să admită că a denaturat adevărul.

„Pozele sunt de acum 4 ani, dar asta nu înseamnă că nu pot ajunge din nou să arăt aşa", a încheiat aceasta.

FOTO Bianca Rus se laudă pe internet cu noua siluetă, fanii sunt înmărmuriţi! A dat jos 25 de kg

Mai multe