Bianca, scandal la emisiunea lui Bote

14 iulie 2010 17:35   Actualitate
Ultima actualizare:

Telenovela Bianca-Bote continuă. Cei doi au avut o întâlnire de gradul 0 marţi, la o cafenea, asta după ce Bianca a făcut un scandal monstruos la filmările emisiunii „Burlacul".

Bianca pare dispusă să facă orice pentru a-l readuce pe Cătălin în braţele sale.

Dacă gesturile sale simbolice, de a-şi tatua iniţialele lui şi de a-şi vopsi părul roşcat, culoarea lui preferată, nu au avut rezultatul scontat, iată că vedeta a trecut la „atac".

Gândul că designer-ul îşi face de cap la filmările pentru „Burlacul" a scos-o din minţi pe Bianca, astfel că a dat buzna peste el chiar pe platouri, la palatul Mogoşoaia, unde a făcut un circ de toată frumuseţea.

„Nu i-a picat bine să vadă secvenţele îndrăzneţe de la emisiune şi a făcut crize de gelozie", a declarat Bote, pentru Click!

Citeşte şi:

Botezatu, alintat «Prăjiturică»

Botezatu a recunoscut! S-a îndrăgostit de una dintre participantele de la "Burlacul" VIDEO

Bianca, iar roşcată pentru Botezatu?

Stânjenit, Cătălin s-a gândit că ar fi de bun augur să o invite la o discuţie serioasă, astfel că fotoreporterii Click! i-au surprins, marţi, la Cafeneaua Pascucci, din Dorobanţi.

Cei doi au purtat un dialog civilizat, pentru a nu atrage prea mult atenţia asupra lor, iar pe faţa Biancăi se putea citi dezamăgirea şi supărarea, semn că Bote a cam muştruluit-o.

Cătălin a invitat-o la un bar ca să o calmeze

Bianca a venit la întâlnirea cu Bote însoţită de o prietenă, iar atmosfera a fost tensionată pe tot parcursul discuţiei.

Designerul a fumat întruna trabuc, a vorbit la telefon şi a părut foarte preocupat.

Mai citeşte:

Botezatu a sărutat o pretendentă în direct!

Cătălin Botezatu a făcut 10 tinere să plângă!

Bianca Drăguşanu e o doamnă: "Cine nu mă înghite, să mă sugă!" - VIDEO

Tatuajul Biancăi pentru Botezatu nu este permanent

Potrivit unor surse din anturajul lor, se pare că seara nu s-a încheiat după ce au plecat de la cafenea, căci Cătălin Botezatu i-a făcut Biancăi o vizită nocturnă chiar în apartamentul ei de pe Şoseaua Nordului.

Mai multe