Bianca şi-a umflat buzele cu seringa

3 august 2012 16:46   Actualitate
Ultima actualizare:

În urmă cu câteva luni, Bianca Drăguşanu mărturisea că cel mai mare regret al ei este faptul că şi-a injectat buzele cu acid hialuronic. Roşcata se jura atunci, nu pentru prima dată, că nu va mai face acest lucru, însă nu s-a ţinut de promisiune. Recent, Bianca şi-a modificat iar buzele.

De când iubitul ei, fotbalistul Adrian Cristea, i-a interzis să-şi mai pună meşe, să umble cu fuste scurte şi bluze decoltate, să-şi pună unghii false, să se machieze strident şi să-şi umfle buzele, Bianca Drăguşanu a promis că nu va mai face acest lucru şi nu i-a ieşit din cuvânt sportivului, cel puţin pentru câteva luni. Roşcata susţine că e mulţumită de cum arată şi nu se dă în lături atunci când vine vorba de operaţiile estetice, chiar dacă cel mai mare regret al ei este faptul că şi-a băgat acid hialuronic în buze.

Mai mult, fosta asistentă a lui Capatos s-a plâns de nenumărate ori că nu-i place cum arată după ce se injecteză, însă degeaba! Faptele o dau de gol, Bianca apelând o dată la câteva luni la serviciile chirurgilor esteticieni. Şi asta pentru că, de la atât acid hialuronic, buzele ei s-au deformat.

A încercat chiar să renunţe la această injecţie, de două ori, însă se pare că nu a fost deloc mulţumită de aspectul lor, aşa că a continuat să-şi facă astfel de intervenţii. Ultima injecţie de acest gen şi-a făcut-o chiar în urmă cu aproximativ două săptămâni, când a dat buzna într-o clinică privată din Capitală, după cum ne-au mărturisit surse din anturajul ei.

Mai mult, şi fotoreporterii Click! au surprins-o, miercuri seară, la un eveniment ce a avut loc în Centrul Vechi din Bucureşti, unde îşi "etala" noile buze. Pe lângă această intervenţie chirurghicală, înainte de a păşi în showbiz, fosta asistentă tv şi-a mai scos câteva aluniţe atât de pe faţă, cât şi de pe corp, şi-a făcut lucrarea dentară şi şi-a pus silicoane.

În luna ianuarie a acestui an, roşcata a suferit o nouă operaţie, însă de această dată la picioare. Bianca Drăguşanu s-a internat într-o clinică privată din Cluj-Napoca, motivând că trebuie să-şi scoată apa de la genunchi.

"M-am operat la ambele picioare, iar intervenţia chirurgicală a decurs foarte bine. Mă simt bine şi sper să îmi revin cât mai repede", ne declara ea. Gurile rele spun totuşi că roşcata nu s-ar fi operat din cauza unor probleme medicale, ci pentru că a vrut să-şi subţieze gleznele.

În anul 2000 şi-a făcut apariţia la emisiunea „Din dragoste" pentru a-şi cuceri iubitul de la vremea respectivă. Înfăţişarea Biancăi nu aducea deloc cu chipul pe care şi-l etalează în prezent. Cu mai bine de 30 de kilograme în plus, cu dinţii strâmbi şi plină de aluniţe pe faţă, Bianca a fost pentru prima dată într-un platou tv. În momentul în care l-a cunoscut pe designerul Cătălin Botezatu, roşcata a devenit, peste noapte, divă.

Roşcata a renunţat de două ori la acidul hialuronic, o dată în 2011, iar a doua oară la începutul acestui an, însă n-a rezistat prea mult fără buze voluptuoase şi s-a injectat din nou, chiar dacă iubitul ei, Adrian Cristea, i-a interzis acest lucru. Este evident că Bianca a apelat în mod continuu la ajutorul medicilor esteticieni, drept dovadă stau fotografiile. Totuşi, în vacanţa din Dubai de anul trecut, roşcata nu avea buzele injectate.

Mai multe