Biciuită şi mutilată de soţ: i-a tăiat nasul şi urechile! - VIDEO

12 martie 2010 15:15   Actualitate
Ultima actualizare:

Bebe, o tânără de 17 ani, din Afganistan, este exemplul clasic al femeii din această ţară, supusă unor torturi inimaginabile de către soţ şi familie, informează ABC News.

Adolescenta a fost forţată de către părinţi să se căsătorească la doar 12 ani, în urma unui obicei tribal numit "baad". Conform acestuia, o fiică poate fi făcută cadou pentru a anula o infracţiune comisă de un membru al familiei. În acest caz, tinerele sunt considerate scalve, sunt bătute şi umilite de către soţi şi puse să doarmă în grajdul animalelor.

Acesta a fost şi cazul lui Bebe, care, nemaiîndurând chinurile la care era supusă, a încercat să fugă. Însă familia bărbatului a recuperat-o şi i-a ordonat acestuia s-o mutileze. În timp ce cumnatul său o ţinea imobilizată, soţul ei i-a tăiat nasul şi urechile.

Tânăra a fost abandonată într-o baltă de sânge, fără să-i pese cuiva de soarta ei. Dând dovadă de o putere incredibilă, aceasta s-a târât până la casa unchiului ei, care a refuzat s-o ajute. Bebe nu s-a lăsat şi a apelat apoi la bunicul său, prin intermediul căruia a ajuns la un spital.

Pentru că medicii de acolo nu au putut să-i trateze rănile, tatăl adolescentei a transportat-o la o bază militară americană, unde a avut nevoie de două luni şi jumătate de îngrijiri.

Impresionaţi de povestea ei, chirurgii de aici s-au oferit să-i reconstruiască chipul.

Bebe a ajuns apoi la un adăpost secret al victimelor violenţei în familie, alături de alte 1.500 de femei afgane, abuzate crunt.

Mai citeşte:

Îngropată de vie la 16 ani pentru că vorbea cu băieţi - VIDEO

Ucisă cu pietre după ce a făcut sex cu un bărbat

40 de lovituri de bici unei femei de 75 de ani, în Arabia Saudită

Îngropat de viu şi ucis cu pietre pentru adulter!

A avortat după ce a fost bătută, dezbrăcată şi târâtă de păr prin sat!

Mai multe