«Bine aţi venit la Woodstock! », un film despre mişcarea «Flower Power »

31 octombrie 2009 15:20   Actualitate
Ultima actualizare:

Filmul este povestea adevărată a lui Elliot Tiber, cel din curtea căruia a început ceea ce avea să devină emblema mişcării Flower Power - festivalul de la Woodstock din 1969.

Producătorul James Schamus a declarat că o provocare în alegerea figuranţilor a fost aceea de a găsi oameni care să nu lucreze la sală şi să aibă păr pubian.

Filmul prezintă o mulţime de cântece ale anilor '60, interpretate de The Grateful Dead, The Doors şi Country Joe and the Fish, plus o nouă înregistrare a "Freedom" de la Richie Havens .

Michael Wadleigh a realizat în 1970 un documentar de trei ore intitulat "Woodstock" care a câştigat premiul Academiei Americane de Film.

Demetri Martin debutează în cinema cu rolul lui Elliot Tiber în "Bine aţi venit la Woodstock!". Martin a fost adus în atenţia realizatorilor de către fiica adolescentă a producătorului.

 În primăvara lui 2008, proiectul a început să prindă formă. Lee a angajat un istoric, David Silver, care avea mandatul de a alcătui ceea ce s-a numit "Manualul Hippie"- un compendiu de articole, eseuri şi un glosar "Hippie Lingo".

Mai multe