Bittman a umplut un club, la primul concert după operaţie

8 martie 2013 18:23   Actualitate
Ultima actualizare:

Gata! Aşteptarea a luat sfârşit. Vocea lui Dan Bittman a revenit la normalitate, iar acest lucru a putut fi observat după ce solistul a cântat, mai bine de o oră şi jumătate, fără pauze, într-un club din Bucureşti.

După o absenţă de şase luni de pe scena muzicală, Dan Bittman (50 de ani) şi colegii din Holograf au cântat joi seara în club Tribute, evenimentul marcând revenirea oficială a trupei. La miezul nopţii a ajuns şi cel mai aşteptat om - „corifeul", aşa cum îl numesc Mugurel Vrabete, Tino Furtună, Edi Petroşel şi Romeo Dediu. A aşteptat în camera de protocol până la ora 00.40, când a urcat pe scenă, iar cei 700 de fani adunaţi buluc în faţa scenei l-au aplaudat frenetic.

Teo Trandafir a fost cu zâmbetul pe buze

Andreea Esca a sosit pe ultima sută de metri

„Ce, credeaţi că am murit, nu-i aşa?! Şi eu am crezut la fel." Acestea au fost primele cuvinte pe care Bittman le-a rostit pe scenă. Printre spectatori la concertul Holograf de revenire s-au numărat Andreea Esca, Teo Trandafir, Dan Capatos, Alina Puşcaş şi Gabriel Cotabiţă. Cu toţii au cântat „Vreau o minune", „Cât de departe", dar şi cel mai recent single, „Dacă noi ne iubim". Până şi Teo a uitat pentru un moment că a fost părăsită de Constantin Iosef şi a dansat euforică.

Gabriel Cotabiţă a ajuns la concert o dată cu Cătălin Căţoiu

Dan Bittman a stat la fotografii până a început concertul

După mai bine de o oră şi jumătate, la 02.15, Bittman şi-a luat „La revedere" de la fani, deşi ar mai fi vrut să cânte. „Nu am avut emoţii câte au avut colegii mei. M-am simţit foarte bine. Mă bucur că oamenii nu ne-au uitat, căci puteau să o facă. Dacă nu contramandam concertul de la Sala Palatului, şi nu-l lăsam pe Brenciu să-şi facă de cap, eram şi acum acolo", a glumit Dan Bittman.

Click!spune

În octombrie, Dan Bittman a fost operat la gât într-o clinică din Viena, după ce a fost diagnosticat cu stenoză carotidiană asimptomatică. De atunci, solistul a rămas răguşit şi a fost nevoit să-şi întrerupă activitatea concertistică. Acum o lună, însă, prof. acad. Constantin Popa i-a recomandat medicamentul-minune care l-a vindecat complet pe artist.

Mai multe