Bittman, bombă pe scenă la 8 zile de la operaţie

18 aprilie 2013 16:17   Actualitate
Ultima actualizare:

Ghinioanele au luat sfârşit pentru Dan Bittman! După intervenţia de săptămâna trecută, când a fost operat de hernie inghinală, artisul a cântat pentru prima dată pe scenă şi a făcut senzaţie cu tonusul lui. Două ore s-a zbenguit în continuu şi n-a stat pe scaun nici măcar o secundă.

Trei intervenţii chirurgicale şi al doilea concert după o absenţă de aproape şase luni de zile. Dan Bittman şi trupa Holograf au cântat prima dată, pe 7 martie, în club Tribute, dând startul concertelor, iar miercuri seara au fost prezenţi în garajul Europa Fm, unde au făcut senzaţie timp de două ore. Fanii s-au înghesuit să fredoneze alături de ei piese care i-au consacrat, dar mai ales să vadă cum se simte Bittman.

Dan Bittman a cântat miercuri seară în garajul Europa FM

Săptămâna trecută, solistul formaţiei diagnosticat cu hernie inghinală a suferit o intervenţie laparoscopică la Spitalul „Sf. Ioan", din Capitală, dar a demonstrat că este refăcut complet după ce s-a zbenguit şi a ţopăit ca un puştan neliniştit tot show-ul.

Între pauzele dintre melodii, Bittman s-a ţinut de şotii cu spectatorii, a făcut glume pe seama cicatricei lui, spunând că o să-şi tatueze un trandafir peste ea, apoi a spus că înţelege de ce Michael Jackson a devenit dependent de medicamente: „Michael Jackson nu a murit de pomană. Ştia el ce ştia. Propofolul este cel mai bun produs care a fost inventat vreodată", a spus el referindu-se la faptul că nenumăratele operaţii la care a fost supus i-ar putea provoca dependenţă de puternicul anestezic.

Întrebat dacă are restricţii după ultima intervenţie, hernie inghinală, Dan a spus că nu are niciuna, dar că se abţine de la sex doi ani. Spre bucuria fanelor, a fost doar o glumă! La sfârşit, cei prezenţi au primit autografe şi s-au pozat cu idolii rock.

Şi în culise a râs şi s-a fotografiat cu fanii

Trei operaţii în 7 luni

La începutul lunii octombrie a anului trecut, acesta a fost operat într-o clinică din Viena, după ce medicii au depistat că are carotida înfundată, iar creierul lui nu se mai irigă aşa cum trebuie. În urma operaţiei, Bittman a intrat într-o perioadă lungă de recuperare, în care vocea lui părea să nu îşi mai revină niciodată.

După ce găsise în sfârşit soluţia problemelor vocale şi reuşise să îşi recupereze glasul, artistul a făcut din nou cunoştinţă cu sala de operaţie: s-a operat de hernie inghinală.

În această primăvară, se pare că Bittman a mai dat o fugă şi la o clinică din Turcia, unde şi-a făcut implant de păr.

Mai multe