Bittman, ce chelie ai făcut!

16 noiembrie 2012 17:26   Actualitate
Ultima actualizare:

Operaţia la gât i-a dat viaţa peste cap! Nu pare a mai avea chef de nimic şi e mai mereu abătut. Dan Bittman (50 de ani) nu mai seamănă deloc cu sex-simbolul care era, până nu demult.

Solistul de la Holograf a început să chelească, probabil de la stresul la care a fost supus în ultimul timp. Artistul a fost surprins, zilele trecute, de către fotoreporterii Click! în timp s-a dus cu nişte acte în zona Splaiul Unirii, cel mai probabil la un executor judecătoresc, de unde a ieşit cu o falcă în cer şi cu una în pământ.

El a şi slăbit, iar cheful de viaţă parcă l-a părăsit. În urmă cu o lună, Bittman s-a operat la Viena, iar acum merge periodic la controalele de rutină la medicii din Bucureşti. Dan Bittman a intrat în panică după ce a văzut că răguşeala persistă, iar recent a mers din nou la doctor. Acum un an şi jumătate, Dan Bittman a fost diagnosticat de medicii din ţară cu stenoză carotidiană asimptomatică.

Totuşi, solistul a preferat să se lase pe mâinile specialiştilor din Austria, unde s-a şi operat la începutul lunii octombrie. Intervenţia a fost una dificilă, căci a implicat multe riscuri. În urma ei, Bittman a rămas cu sechele, hotărând să facă diverse controale de rutină, pentru că nu înţelegea de ce răguşeala încă persistă, la o lună după operaţie.

"Acum e mai liniştit, pentru că a aflat că partea anatomică, adică locul în care a fost operat, a avut nevoie de două săptămâni ca să se vindece, iar răguşeala i se duce într-o lună. Dan trebuie să mai aştepte încă o lună, două, de-acum încolo ca să fie apt vocal", ne-a declarat un apropiat al artistului.

Mai multe