Blestemul Cargo: boli, accidente şi moarte

17 noiembrie 2009 20:38   Actualitate
Ultima actualizare:

Legendara trupă Cargo a fost urmărită, de-a lungul timpului, de o serie lungă de ghinioane. Doi foşti solişti au fost găsiţi morţi, Kempes a stat în comă, Adrian Igrişan a ajuns pe masa de operaţie, iar Adi Bărar a suferit o semipareză.

Blestemul trupei Cargo a început în 1995 cu accidentul lui Ovidiu Ioncu Kempes, care a stat în comă aproape o lună, după ce a intrat într-un stâlp cu motocicleta.

Medicii îi dădeau şanse minime de supravieţuire, însă Kempes a reuşit să fenteze moartea.

Solistul nu şi-a revenit complet, memoria i-a fost mult afectată, a uitat aproape toate versurile cântecelor, iar ultimele concerte le susţinea cu textele scrise pe hârtie.

El a părăsit România în urmă cu câţiva ani, stabilindu-se definitiv în Australia. Ciudat, colegii lui nu au mai reuşit să dea de el.

Vezi aici Cargo - "Ziua vrăjitoarelor" live, solist Ovidiu Kempes.

Anul acesta, la doar câteva zile după ce a susţinut tradiţionalul concert de ziua sa, solistul Adi Bărar a suferit o semipareză.

„Am lăsat-o mai moale anul acesta cu Cargo, pentru că au fost multe probleme. Eu am avut o semipareză pe partea stângă. Nu se ştie din ce cauză. Dar acum totul este bine", a declarat Bărar.

Liderul trupei Cargo şi-a revenit complet şi se pregăteşte pentru primul concert cu noua sa trupă.

Ascultă aici "Dacă ploaia s-ar opri", cu Adi Bărar la microfon.

Adrian Igrişan, operat la picior

Anul acesta a fost unul dificil şi pentru solistul Adrian Igrişan, care a fost supus la două operaţii la picior în Ungaria.

" El a suferit un accident, acum opt ani, în urma căruia s-a ales cu un picior aproape zdrobit. A avut nevoie, în ultimele luni, de încă două operaţii, căci şchiopăta foarte rău", ne-a declarat colegul lui, Adi Bărar.

Adi Bărar şi-a mai făcut o trupă

„E criza bărbatului la 40-50 de ani. Am făcut o trupă nouă, în paralel cu Cargo, în care cânt blues şi rock-n-roll. Cântăm cover-uri din anii '50-'80", a mai spus Bărar.

Primul concert de blues cu Adi Bărar şi prietenii va avea loc vineri, la clubul Porto Arte din Timişoara.

Citeşte despre destinul altui artist rock:Solistul rock Nae Tarnoczi s-a spânzurat în debara"Joe Cocker" din Banat va fi condus pe ultimul drum

Ascultă-l pe Nae Tarnoczi cântând un cover după adevăratul Joe Cocker

Mai multe