Blestemul continuă: Unirea n-a învins niciodată pe CFR

22 februarie 2010 20:06   Actualitate
Ultima actualizare:

Stoichiţă şi-a spionat adversarii. Mihai Stoichiţă a urmărit meciul în direct, mai ales că următorea partidă a Stelei este la Cluj, cu CFR.

Antrenorul din Ghencea a fost însoţit de directorul tehnic al echipei Steaua II, Dumitru Dumitriu. La meci au venit şi Nae Manea şi Mircea Rednic.

Arlauskis a fost titular. Deşi se anunţase că portarul Gedrius Arlauskis va menajat din cauza unei întinderi, lituanianul a intrat între buturile echipei ialomiţene încă din minutul 1 al partidei cu CFR Cluj.

Ysouff Kone şi-a schimbat numărul. Atacantul clujenilor, Ysouff Kone, are din acest sezon tricoul cu numărul 5, după ce până acum a avut numărul 17. El a dorit să-şi schimbe numărul pentru a sparge ghinioanele. "Sunt foarte supersitiţios", a spus atacantul de culoare.

Vasile Avram şi-a supervizat fiul. La meci a fost prezent fostul preşedinte al CCA, Vasile Avram, tatăl arbitrului partidei de ieri. Avram jr. nu a fost menajat de Meme Stoica, acesta protestând vehement la o intervenţie a lui Traore asupra lui Maftei. "Joacă la intimidare. Le permiteţi orice, golanilor!", a strigat managerul general al Unirii.

Mai multe