Blestemul Playboy episodul 2: Elisa Rebeca Bridges, ucisă la 28 de ani

17 aprilie 2010 13:36   Actualitate
Ultima actualizare:

Frumoasa americancă Elisa Rebeca Bridges a fost "Iepuraşul lunii decembrie" din anul 1994 şi s-a bucurat de mare succes până a dispărut fulgerător în 2002, ucisă de o supradoză de droguri.

Născută la 24 mai 1973 în Miami, statul Florida, Elisa Rebeca Bridges a crescut în Houston, statul Texas.

Elisa a absolvit şcoala Marcus High din Flower Mound, Texas, dar a fost mai atrasă de viaţa de model răsfăţat de glorie decât de studii intense. Frumuseţea ei s-a făcut uşor remarcată, de la sine.

La numai 21 de ani, Elisa a devenit Playmate. Era o fată timidă şi liniştită care a crezut în mirajul celebrităţii Playboy.

Îşi dorise să devină model profesionist pentru a călători în voie de la Miami, Los Angeles, până în Hawaii.

Nu fuma, însă îi plăcea să bea. A trăit viaţa la maximum în cadrul companiei Playboy Home Video, filmând mai multe ecranizări între anii 1996 şi 2000.

A mai jucat, ca actriţă, în comedia de succes "The Birdcage" şi în comedia "Skippy".

Elisa şi-a ţinut secrete relaţiile intime până ce a fost găsită moartă, la 7 februarie 2002. Se bănuieşte că ar fi avut o legătură amoroasă cu Edward Nahem, un bun prieten de-al lui Hugh Hefner, în casa căruia a şi murit.

Dispariţia ei brutală a şocat opinia publică şi a declanşat o isterie în rândul amatorilor de teorii ale conspiraţiei.

Nelipsită de la petrecerile de la vila Playboy

Chiar dacă era o fată aparent retrasă şi timidă, Elisei Rebeca Bridges îi plăcea să se distreze. Adora băuturile fine şi nu se dădea în lături de la a încerca narcotice cât mai rafinate.

Elisa era nelipsită de la petrecerile de pomină din vila Plyboy, reşedinţa patronului Hugh Hefner. Nu a văzut-o însă nimeni la petreceri deocheate în alte locuri.

Edward Nahem:«Oficial a murit din cauze naturale»

Edward Nahem a povestit că a găsit trupul neînsufleţit al Elisei Bridges în vila lui din Beverly Hills, când s-a întors seara acasă.

Potrivit Playboy, frumoasa sexy s-a stins din cauze naturale în pat. Conform raportului întocmit de medicul legist, care s-a ocupat de autopsie, Elisa Rebeca Bridges a murit din cauza unui amestec de heroină, metamfetamină, meperdină şi alprazolam.

Mai multe