Blestemul Playboy, episodul 3: Gail Stanton, Iepuraşul care l-a cucerit pe Elvis Presley

24 aprilie 2010 15:19   Actualitate
Ultima actualizare:

Povestea frumoasei Gail Stanton a tulburat profund inimile americanilor. Sfârşitul ei tragic, la două zile după ce a împlinit doar 42 de ani, a provocat un val uriaş de regrete şi compătimire.

Născută Brenda Stone, la 19 noiembrie 1954, Gail Stanton era originară din Memphis, statul Tennessee.

    Citeşte şi:        Blestemul Playboy, episodul 2: Elisa Rebeca Bridges        Blestemul Playboy, episodul 1 - Anna Nicole Smith

Gail a fost cea mai areciată fată Playboy în 1978

Tatăl ei era diacon într-o biserică baptistă sudistă, un om cu sufletul curat şi demn, care ţinea cu dinţii de moralitate şi tradiţii.

Încă de pe vremea când Brenda era o fetiţă cu chip de înger şi sufletul pur, tatăl său i-a insuflat dragostea pentru animale şi oamenii sărmani.

La liceu, când a devenit majoretă (fată tânără care defilează în uniformă militară la festivităţi), Brenda a descoperit pentru prima oară fiorii treziţi de privirile lacome ale bărbaţilor.

A simţit o nevoie nebună de a fi admirată şi râvnită. S-a înscris pe furiş la concursuri de frumuseţe şi a cucerit tot felul de titluri, cum ar fi Miss Michelob.

Bărbaţii se întreceau în a-i lăuda sânii, descrişi de mulţi drept cei mai minunaţi de pe pământ. S-a îndrăgostit de Elvis Presley, pe care nu l-a putut uita niciodată.

Regele rock-and-roll a jinduit la farmecele ei, fiindcă era din oraşul în care el însuşi a crescut. Însă biata Gail nu a fost pentru el decât o făptură naivă în braţele căreia se simţea bărbat cu adevărat.

Apoi a început cariera Brendei în modeling, atrăgând fulgerător atenţia managerilor de la revista "Playboy" şi a pozat în aprilie 1977.

Şi-a schimbat numele de ruşine

A întâmpinat proteste aprinse din partea tatălui care a aflat din ziare că fiica lui pozează nud.

A fugit de acasă ca să-i poată frânge împotrivirile, dar nu a cutezat să apară în revistă cu numele lui.

Viaţa sentimentală a tinerei devenită Gail Stanton nu s-a împlinit niciodată.

Mai multe