Blestemul Playboy, episodul 7: Jasmine Fiore, tăiată bucăţi şi aruncată la gunoi

5 iunie 2010 14:32   Actualitate
Ultima actualizare:

Cazul frumoasei Jasmine Fiore (28 de ani), ucisă cu bestialitate la Los Angeles, a şocat Hollywoodul. Trupul său a fost găsit, făcut bucăţi, într-o valiză aruncată într-un tomberon din Parcul Buena.

Fotomodelul Playboy Jasmine Fiore (pe numele adevărat Jasmine Lepore) a dispărut fără urmă în vara lui 2009. Tânăra a fost văzută ultima oară într-un club de noapte din Hollywood.

Trupul ei, făcut bucăţi, a fost descoperit la 15 august într-o valiză aruncată într-un container cu materiale reciclabile.

Un bărbat a anunţat că a descoperit bucăţi însângerate din corpul unei femei în pielea goală. În urma cercetărilor, s-a dovedit că era vorba de cadavrul tranşat al Jasminei.

A fost identificată după seria implanturilor cu silicon. Fusese mutilată de criminal pentru ca să nu poată fi recunoscută. Jasmine a fost strangulată înainte ca trupul să-i fie tăiat şi înghesuit în valiză.

Autorul crimei s-a dovedit a fi canadianul Ryan Alexander Jenkins, în vârstă de 32 de ani. Jenkins, un bancher din Calgary, a cunoscut-o pe Jasmine într-un club de striptease din Las Vegas, după care a luat-o de soţie.

El s-a sinucis înainte ca poliţia să-l captureze, după ce a fost urmărit ca în filme până în ţara natală.

Vezi imagini sexy cu Jasmine Fiore

Jasmine Fiore a fost un model de succes şi actriţă. A evoluat în show-uri în Las Vegas şi a filmat pentru reclame. Înainte de a muri, tocmai obţinuse licenţă pentru a deschide o sală de gimnastică şi antrenamente.

Înainte de a-l cunoaşte pe ucigaşul său, a avut o relaţie serioasă cu Robert Hasman, împreună cu care voia să se căsătorească.

Un alt iubit al ei a fost Travis Heinrich, pe care îl cunoscuse cu patru ani înainte de a muri. Au fost chiar logodiţi şi rămăseseră prieteni.

În acest motel a fost găsit spânzurat ucigaşul Jasminei

Pe aceeaşi temă:

Blestemul Playboy, episodul 6: Jayne Mansfield, «zeiţa sexului», ucisă la 34 de ani

Blestemul Playboy, episodul 5: Iepuraşul olandez

'Blestemul Playboy, episodul 4: Claudia  Jennings

'Blestemul Playboy, episodul 3: Gail Stanton

'Blestemul Playboy, episodul 2: Elisa Rebeca Bridges

Blestemul Playboy, episodul 1 - Anna Nicole Smith

Mai multe