Blestemul Playboy, episodul 9: Star Stowe, sugrumată cu sălbăticie

26 iunie 2010 13:18   Actualitate
Ultima actualizare:

Poveste sfâşietoare despre o fată frumoasă iubitoare de stele. Star Stowe a fost omorâtă prin strangulare în Florida, fără a putea să-şi împlinească visul de a ajunge o mare vedetă a dansului.

Pasionată de stelele de rock şi de corpurile celeste, Ellen Louise Stowe şi-a schimbat prenumele în Star, cuvânt care înseamnă "stea" în limba engleză. S-a născut la 19 martie 1956, în Little Rock, statul Arkansas.

Fascinată de cer, Ellen şi-a tatuat o stea albastră imediat sub linia bikinilor. S-a mutat la Los Angeles, cu ambiţia de a deveni o mare dansatoare, şi a pus ochii pe Playboy.   

Citeşte şi:        Blestemul Playboy, episodul 8: Dorothy Stratten        Blestemul Playboy, episodul 7: Jasmine Fiore        Blestemul Playboy, episodul 6: Jayne Mansfield        Blestemul

Playboy, episodul 5: Iepuraşul olandez        Blestemul

Playboy, episodul 4: Claudia  Jennings        Blestemul Playboy, episodul 3: Gail Stanton        Blestemul

Playboy, episodul 2: Elisa Rebeca Bridges        Blestemul

Playboy, episodul 1 - Anna Nicole Smith       A debutat în numărul din februarie 1977 al revistei Playboy

În timp ce se dezlănţuia în show-uri de striptease, a fost descoperită de mai-marii revistei. A apărut în numărul din februarie, în 1977, şi i-a fost deschisă calea spre lumea celebrităţilor.

L-a cunoscut pe Elton John la o petrecere dată de Hugh Hefner. După o legătură eşuată cu basistul Gene Simmons de la trupa Kiss, Star s-a măritat cu Peter Maligo şi a avut un băiat.

Căsătoria nu a ţinut, iar Star s-a mutat la Fort Lauderdale, în 1986, să caute de lucru ca dansatoare exotică. A început să facă din nou striptease, să bea şi să se drogheze.

A ajuns chiar să se prostitueze şi, la 16 martie 1997, a fost găsită fără suflare în spatele unei farmacii. A fost ucisă prin strangulare, la fel ca o altă prostituată, în urmă cu câteva săptămâni.

Dar poliţia nu a reuşit să rezolve nici unul din cazuri. Criminalul misterios a rămas nepedepsit până acum. Cenuşa frumoasei Star a fost predată mamei sale.

S-a îndrăgostit de basistul de la Kiss

Star Stowe l-a cunoscut pe rockerul Gene Simmons de la trupa de heavy-metal Kiss în Las Vegas. S-au întâlnit întâmplător la unul din lifturile din Hotelul Sahara, unde acesta cânta.

Star l-a adorat pe Gene şi l-a urmat în turnee. A pozat şi pentru coperta unui disc al trupei sale.

Simmons i-a promis că o va lansa ca dansatoare, dar nu a apucat. Nu se ştie de ce s-au despărţit. Star părea o adolescentă inocentă pe lângă rocker.

Destin tragic

Din paginile Playboy, în care a apărut în februarie, în 1977, Star Stowe a ajuns să se prostitueze pe străzile din Fort Lauderdale.

A cunoscut gloria şi strălucirea, fiind invitată la petrecerile selecte organizate de Hugh Hefner, unde a fost curtată de celebrităţi de la Hollywood.

Drogurile i-au curmat ascensiunea, aruncând-o în infernul vieţii de mizerie.

Mai multe