«Blonda» lui Petru Mircea conduce maşina Mădălinei Manole - FOTO

18 aprilie 2011 14:32   Actualitate
Ultima actualizare:

Cătălina, femeia despre care presa a scris că ar avea o relaţie cu Peru Mircea, după moartea Mădălinei Manole, a fost surprinsa conducând maşina cântăreţei.

O echipă de paparazzi a emisiunii "Drept la ţintă", surprins-o pe Cătălina folosind tot weekendul trecut automobilul cumpărat de Mădălina Manole, relatează Kanal D, Cătălina şi fostul soţ al Mădălinei Manole locuiesc amândoi în Otopeni.

"Maşina a fost cumpărată pe data de 20.11.2008, pe numele Manole Magdalena, cu aproape un an înainte de căsătoria cu Petru Mircea. Nu este un bun comun", a declarat Ion Manole, la emisiunea "Drept la ţintă".

Petru Mircea a fost sunat de reporterii Kanal D, însă acesta nu a dorit să ofere nicio explicaţie.

"De unde ştiţi (că automobilul Mădălinei Manole este folosit de Cătălina - n.r.)? Nu am timp de prostii!", a reacţionat Petru Mircea şi a "trântit" telefonul.

Soţul Mădălinei a fost surprins de paparazzii revistei "Ciao" în compania misterioasei Cătălina în toamna anului trecut. El a reacţionat foarte dur vis-a-vis insinuările apărute în revistă, susţinând că această femeie nu este amanta sa, ci o veche prietenă de familie care îi este alături şi care i-a fost alături şi Mădălinei.

„Nu dau explicaţii nimănui. Ce pot să spun că este o prietenă de familie a mea şi a Magdei. Până şi numele este trecut greşit în revistă. Pe ea o cheamă Cătălina”, a spus Petru Mircea, în octombrie 2010, la emisiunea Happy Hour, de la ProTV.

Citeşte şi:

Petru Mircea: «Nu am o amantă»

Ion Manole: «E normal ca Petru Mircea să-şi refacă viaţa»

Petru Mircea: «Blonda îmi este aproape în continuare»

Petru Mircea: «E o mizerie, urmează să mă mai facă pedofil»

Ion Manole, despre presupusa amantă a lui Petru Mircea: «Am văzut-o la mormânt»

Vezi mai jos imaginile surprinse de paparazzi emisiunii "Drept la ţintă", în acest weekend (Foto: captură video Kanal D)

"

Mai multe