Blondele lui Iri au luat 1.500 € să-şi arate silicoanele

25 noiembrie 2010 17:31   Actualitate
Ultima actualizare:

Dacă-i bal, bal să fie. Anca şi Flore au fost protagonistele unui dezmăţ de zile mari, miercuri noaptea, la o prezentare de modă. Dezinhibatele fete care l-au vrăjit pe Irinel şi-au arătat silicoanele şi s-au sărutat pasional, toate acestea pentru 1.500 de euro.

Vezi aici galerie foto cu show-ul lesbi dat de cele două blonde!

Filmuleţul în care se sărută de mama focului cu Irinel Columbeanu în jacuzzi le-a asigurat rapid celebritatea blondelor Anca şi Flore.

Fetele au făcut bani frumoşi după ce i-au dat în vileag infidelitatea miliardarului, iar contractele curg râuri-râuri.

Anca şi Flore s-au pregătit temeinic la cabina de machiaj ca să arate ireproşabil pe podium (foto: Cătălin Tudorică)

Miercuri noaptea, sexy-braşovencele au fost vedetele unei prezentări de modă ce a avut loc în clubul Princess, din Regie şi, fâşneţe cum sunt, au asigurat un show maxim.

Copleşite de blitz-urile aparatelor de fotografiat atunci când se schimbau, în culise, Anca şi Flore au oferit un adevărat spectacol, în schimbul sumei de 1.500 de euro, pe care au primit-o din partea organizatorilor.

foto: Cătălin Tudorică

Ceva mai pudică, Anca s-a străduit să-şi acopere silicoanele, însă îndrăzneaţa Flore a lăsat la o parte orice urmă de inhibiţie şi şi-a arătat de bunăvoie sânii, în toate splendoarea.

Fetele s-au întrecut pe sine şi, în uralele spectatorilor, au oferit un show lesbi, de toată frumuseţea: s-au mângâiat provocator pe podium, mimând şi un sărut pasional.

Fetele au defilat în lenjerie intimă (foto: Cătălin Tudorică)

Fotoreporterii Click! le-au surprins, însă, sărutându-se pe bune după ce au ieşit de pe scenă.

foto: Cătălin Tudorică

Deşi sunt sigure de orientările lor heterosexuale, Anca şi Flore recunosc că nu s-ar da în lături de la un show erotic sau de la o partidă de amor în trei.

Sexul cu miliardarul le-a îmbogăţit

În doar o lună, blondele lui Iri şi-au îmbogăţit conturile cu peste 10.000 de euro.

Fetele au vândut filmuleţul cu aproximativ 4.000 de euro, au participat la emisiuni televizate plătite, iar Anca a devenit imaginea unei clinici de înfrumuseţare din Braşov.

Irinel Columbeanu este bolnav?

Columbeanu a rămas în relaţii bune cu blondele Anca şi Flore, însă a lipsit de la eveniment, fiind preocupat de problemele sale de sănătate.

Fotoreporterii Click! l-au surprins miercuri seara, însoţit de şoferul Dan, la clinica RomGerMed, de pe calea Plevnei, cu un dosar întreg de analize.

Se pare că miliardarul s-a prezentat la medicul specialist cu o serie de ecografii, pentru a consulta o a doua părere sau pentru a primi o reţetă.

Vezi galerie foto cu silicoanele blondelor!

Vezi şi:

EXCLUSIV Uite ce sâni şi-a tras blonda lui Iri! FOTO

EXCLUSIV Blondele lui Iri sunt lesbiene? - FOTO

Blonda lui Iri şi-a pus poze cu ea goală pe pereţi

Moni, nota 10 la oral, în America!

EXCLUSIV Irinel şi blondele lui au dat nas în nas într-un club! Află cum a decurs întâlnirea!

Mai multe