Blondele lui Iri fac dezvăluiri incendiare: "Îi dăm nota 5 pentru prestaţie"!

6 octombrie 2010 10:37   Actualitate
Ultima actualizare:

Partenerele lui Irinel Columbeanu dezvăluie detalii picante despre seara petrecută alături de milionar.

Cele două blonde povestesc că Irinel le-a abordat într-un mod foarte îndrăzneţ, fără niciun fel de reţinere.

A venit la noi foarte relaxat, «ce faceţi, baby?», era complet gol! Apoi a început să ne sărute pe amândouă”, povestesc blondele.

Picanteriile nu se încheie aici: se pare că întreaga scenă de amor a avut loc în timp ce la televizor rula un material despre Monica Columbeanu.

”Da, chiar înainte ne uitam şi comentam la o emisiune televizată, cu... doamna Monica!”, au spus, râzând, fetele.

Apetisantele bisexuale au povestit la Acces Direct cum s-a desfăşurat întreaga acţiune.

CITEŞTE ŞI

Iri către blondele din jacuzzi: "Aţi venit aici pentru p***ă!" - VIDEO

Irinel Columbeanu îşi înşală soţia! Face orgii cu blonde! - VIDEO

Blonda lui Iri despre iubitul drogat: "M-a ameninţat că mă aruncă de la etajul 50"

Mariana Roşca: "Mi-am sacrificat cei mai frumoşi ani din viaţă"

Mariana Roşca se mărită cu un libanez!

Mariana Roşca a primit un Ferrari la logodnă

"Povestea a început într-un club. La un numit moment, dânsul ne-a remarcat. Florentina l-a abordat, îl cunoştea de acum cinci ani dintr-un club de fiţe", şi-a început Anca istorisirea.

"L-am întâlnit de ziua mea, atunci m-a abordat şi m-a invitat să petrec noaptea cu el. I-am spus că nu pot, de atunci nu ne-am mai văzut. Acum nu m-a mai recunoscut, i-am dat numărul de telefon, l-a introdus în telefon şi mi-a apărut numele, după patru ani", a confirmat Flore.

"Ne-a invitat la el la masă, ne-a servit cu şampanie, a fost foarte amabil şi galant. Ne-a spus că suntem foarte frumoase, că arătăm bine. Cam o oră şi jumătate am povestit, am dansat, ne-am simţit bine, iar el nu s-a ferit de nimeni. Din conversaţiile pe care le-am avut am ajuns la concluzia că Florentina l-a abordat pentru că deţine nişte informaţii care îi priveşte familia", a continuat Anca.

"Am nişte înregistrări, a fost un scandal cu familia Columbeanu mai demult, iar eu deţin nişte înregistrări, care o puteau ajuta pe Monica. Au fost mici picanterii despre o persoană care o ataca pe Monica, fostul ei impresar. Dar Irinel nu s-a arătat prea interesat", a adăugat Flore.

"Ne-am simţit bine, am băut câteva pahare de şampanie, Apoi la insistenţele lui, ne-a făcut o invitaţie la Izvorani, la casa dânsului. A fost foarte direct de cum am intrat în casa dânsului: ne-a întrebat unde vrem să mergem ca să ne simţim bine: sus în dormitor sau jos, în jacuzzi.

Am ajuns jos, la subsol, acolo am discutat despre subiecte normale, despre viaţa lui conjugală, despre ce face Monica în America. Ne-a arătat o poză pe screen cu fetiţa dânsului, de care este foarte mândru. Apoi a început să ne povestească despre fostele lui iubite. Despre Mariana Roşca ne-a spus că atunci când a venit să îl abordeze, i-a mirosit gura de nu puteai să stai lângă ea.

Despre Anna Lesko ne-a spus că s-a simţit bine cu ea din toate punctele de vedere. De aici a pornit acel joc erotic, de la amintirea cu Anna Lesko. A spus că este o femeie care ştie ce vrea, că au avut o relaţie deschisă, gen ce s-a întâmplat cu noi în acel jacuzzi", a mărturisit Anca.

"Atmosfera s-a încins, a pus o muzică lascivă, a preparat nişte băuturi. Era foarte euforic şi foarte excitat. De la club ne-a sorbit din priviri. Şi-a dat bluza jos, a zis să ne dezbrăcăm toţi trei şi să încingem puţin atmosfera. A venit prin spatele nostru, ne-a şoptit nişte cuvinte foarte incitante. Apoi a încercat să mă sărute, dar eu m-am retras. El a întrebat: «ce facem, pierdem timpul? Jos textila!»

Flori a intrat în jacuzzi cu fusta şi tricoul pe ea. Irinel a dispărut după un paravan şi a venit apoi gol-goluţ, foarte hotărât şi plin de el. A intrat în apă foarte dezinvolt.

M-am atacat pentru că ne-a făcut propunerea prea direct. Când a văzut că nu vreau să intru şi eu în jacuzzi, ne-a întrebat: «voi aţi venit aici pentru afaceri sau pentru bip, bip? L-am atenţionat că nu se procedează aşa, el a făcut abuz de numele lui, marele Irinel Columbeanu, căruia i se cuvin toate femeile din România. Era băut bine, euforic şi excitat, nu s-a prins că e filmat", a mai spus ea.

"Eu eram Baby, el era crocodilul şi Anca mătuşa. Îi dau nota 5 pentru pretaţia lui ", a explicat Flore.

Scenele de sex prezentate la Un Show Păcătos (VIDEO) au avut loc în jacuzzi-ul personal al lui Irinel din vila de la Izvorani. Totul s-a petrecut  în timp ce Monica Columbeanu se afla în SUA.

Când va divorţa Monica de Irinel?

Irinel Columbeanu îşi înşală soţia! Face orgii cu blonde! - VIDEO

Blonda lui Iri: "Orgia lui Irinel cu două femei este o făcătură!" - VIDEO

Mai multe