Bodo de la Proconsul: «Îmi doresc doi-trei pitici care să ne umple casa»

6 iunie 2013 17:56   Actualitate
Ultima actualizare:

Acesta a acordat un interviu pentru „Jurnalul pentru copii" de la Digi24  şi a mărturisit că îşi doreşte din tot sufletul lui să devină tată din nou şi să aibă nişte "pitici" care să-i facă viaţa mai fericită.

„Îmi plac enorm de mult copiii! Nici nu ai idee cât de mult îmi plac... Eu am un băiat mare, care trăieşte în SUA, în Portland - Oregon şi care are 24 de ani. Şi cu siguranţă că împreună cu soţia mea vrem să mai avem unul, doi, trei pitici care să ne înveselească casa", a declarat artistul.

Bodo a dezvăluit că şi-a dorit încă de mic să fie cântăreţ şi că mama lui a fost cea care i-a insuflat această pasiune pentru muzică.

„De când conştientizez eu, ţin minte că mama obişnuia să mă pună să cânt înainte să adormim...Ea cânta şi eu trebuia să fiu vocea a doua. Şi asta mă liniştea mereu, dovadă că adormeam foarte repede. Dar m-a şi făcut să exersez cântatul, de la o vârstă foarte mică... trei ani", a povestit acesta.

Cântăreţul a povestit şi cui a dat primul autograf din viaţa lui. „Unei domnişoare care avea opt ani, undeva la Buzău şi care s-a declarat cel mai vechi fan al nostru... cu toate că formaţia era doar de un an sau doi...Şi a zis - eu sunt cel mai vechi fan Proconsul, am opt ani şi aş vrea să îmi daţi un autograf. Şi m-am bucurat foarte mult să dau autograf unei domnişoare de opt ani", şi-a amintit artistul.

Mai multe