Bodo, fără permis după ce accidentat un poliţist băut - VIDEO

22 mai 2010 7:42   Actualitate
Ultima actualizare:

Bogdan Marian, alias Bodo, a rămas fără permisul auto pentru 60 de zile, după ce a provocat un accident,  vineri spre sâmbătă noaptea, la ieşirea din Constanţa.

Cântăreţul se deplasa pe Bulevardul Aurel Vlaicu, iar la intersecţia cu Bulevardul Tomis nu a respectat semnificaţia indicatorului "Oprire". El a pătruns în intersecţie şi a lovit un autoturism Dacia, condus de Cornel Bulac, poliţist la Secţia 2 din Constanţa, ce se deplasa pe drumul cu prioritate, informează Mediafax.

Niciuna dintre persoanele implicate în accident nu a fost rănită.

"A venit un cetăţean, bănuiesc sub influenţa alcoolului pentru că miroase foarte puternic, care, dealtfel, a şi încercat să părăsească locul accidentului pe campul din dreapta. A intrat în noi şi ne-a răsucit în locul în care ne vedeţi", a declarat Bodo pentru Realitatea.net.

Deşi celălalt şofer avea o alcoolemie de 0,64 de mililitri de alcool în aerul expirat, Bodo a fost găsit vinovat de producerea accidentului şi a rămas fără permis pentru două luni.

Cornel Bulac s-a ales cu un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, nu înainte de a-şi lua plăcuţele de înmatriculare şi de a se baricada în maşină, de teama repercusiunilor.

Mai multe