Bogdan Stelea, actor în «Sex and the City» varianta românească

29 septembrie 2009 17:49   Actualitate
Ultima actualizare:

Bogdan Stelea, antrenorul secund al naţionalei, a lăsat o zi fotbalul pentru actorie. El a filmat câteva scene alături de actriţa Ana Maria Lazăr, imagini care vor apărea într-un episod din filmul "Efect 30", un serial care va fi lansat în octombrie.

Stelea nu s-a gândit niciodată că va cocheta cu actoria. Cu toate astea, încă de acum 10 ani fostul internaţional a apărut în mai multe clipuri publicitare.

În ultimul timp a mai filmat şi spoturi pentru promovarea unor băuturi alcoolice, dar şi unor produse de telefonie mobilă.

Bogdan primisese şi oferta de a juca într-un scurt-metraj, "Proiectul W", unde i-ar fi avut alături pe Marcel Iureş, Anna Lesko şi Florin Piersic jr. Din păcate, proiectul nu s-a mai realizat, iar secundul naţionalei n-a mai apucat să debuteze în industria cinematografică.

A venit însă idea celor de la Prima Tv şi Stelea a acceptat imediat oferta de a apărea într-un episod din "Efect 30", considerat varianta românească a celebrului "Sex and the City".

"Un prieten bun mi-a spus despre ce e vorba. Iniţial, nu am ştiut ce răspuns să-i dau, apoi m-am gândit că n-are niciun rost să refuz. Plus că mi s-a spus că trebuie să-mi joc propriul personaj", a povestit Bogdan Stelea pentru Click!

"M-am simţit foarte bine pe platourile de filmare. Ana Maria Lazăr, partenera mea de discuţii din scenele respective, m-a ajutat foarte mult. N-am avut multe replici. Am tras şase duble, dar totul a fost gata în jumătate de oră", a mai spus acesta.

Antrenorul spune că n-ar da, cel puţin momentan, fotbalul pentru actorie: "Nu m-am gândit să mă reprofilez, deşi îmi place lumea asta. Încă mai am treabă cu fotbalul".

Mai multe