Bogdan Vlădău: «Victor nu a vrut să se căsătorească cu vreo fată înaintea Biancăi»

16 iulie 2013 19:50   Actualitate
Ultima actualizare:

Invitat la emisiunea "Un show păcătos", Bogdan Vlădău, prietenul cel mai bun al lui Victor Slav şi calaverul lui de onoare, a confirmat faptul că Victor ştia de întălnire şi nu se teme că Adi ar putea să îi despartă.

„Mi-a povestit Victor că Bianca urma să se vadă cu Adi, el i-a spus să se ducă, parinţii copilului au insitat să vină şi Bianca. Victor are încredere în ea. Nu şi-a făcut vreo problemă, nu are dubii că ar putea să o piardă pe Bianca din cauza lui Adi. Nu mi-a spus că e supărat, sunt cel mai bun prieten al lui, mi-ar fi spus", a spus Bogdan.

Mai mult, Bogdan a făcut o dezvăluire interesantă. Deşi Victor şi Anda Adam au fost împreună timp de şase ani şi mulţi au crezut că cei doi se vor căsători, prezentatorul meteo nu i-a spus niciodată lui Bogdan ceva legat de vreo nuntă. Bianca este, se pare, prima care l-a făcut pe Victor să se gândească la căsătorie.

"Nu mi-a spus niciodată că ar vrea să se căsătorească cu vreo fată până acum, până la Bianca, îl ştiu de 13 ani. Nu l-am întrebat dacă vrea să se căsătorească cu Anda", a completat Bogdan.

Mai multe