Bölöni: «Arbitrii ne-au furat victoria!»

17 septembrie 2009 17:21   Actualitate
Ultima actualizare:

Fundaşul belgian Vermaelen a fost cel care a spulberat speranţele echipei din Liege, aflată la primul meci din istorie în grupele Ligii Campionilor. La final, cel mai dezamăgit a fost Ladislau Boloni, însă nu din cauza eşecului.

„A fost o mare greşeală de arbitraj la golul egalizator. Doi jucători în ofsaid şi un henţ clar la Song!", a spus tehnicianul român, supărat şi pe naivitatea cu care fundaşii săi s-au lăsat depăşiţi în prelungirile primei reprize, atunci când Arsenal a punctat pentru prima dată, prin danezul Bendtner.

Porniţi la drum cu intenţia de a câştiga Liga Campionilor, italienii de la Inter Milano au fost nevoiţi să recunoască superioritatea Barcelonei în duelul direct din faza grupelor.

„Am făcut o primă repriză bună, apoi am suferit puţin. Suntem mulţumiţi de rezultat (n.r: 0-0)", a spus românul Cristi Chivu, unul dintre cei mai buni jucători ai nerazzurilor.

„A trebuit să joace împotriva lui Messi, pe care l-a stopat excelent. Argentinianul a fost nevoit să-şi caute alte zone de acţiune", l-a caracterizat Gazzetta dello Sport pe fundaşul român.

Românii, 5 puncte din 18 posibile

După prima etapă a Ligii Campionilor, în afara Unirii Urziceni, românii implicaţi direct în competiţie se pot lăuda cu o singură victorie.

E vorba despre Tiberiu Ghioane, care a contribuit cu o pasă de gol la răsturnarea de scor reuşită de Dinamo Kiev contra ruşilor de la Rubin Kazan (3-1, după 0-1 în minutul 70).

În rest, Adi Mutu s-a remarcat doar prin voinţă în eşecul Fiorentinei de la Lyon, iar Marica (1-1 cu Rangers în grupa Urziceniului) şi Săpunaru (0-1 cu Chelsea) au fost rezerve.

Mai multe