Boloni, eliminat din Cupă chiar de elevul pe care l-a îndepărtat

24 decembrie 2009 7:00   Actualitate
Ultima actualizare:

Campioana entitre, formația lui Boloni se află abia pe 7 în campionat, a fost, acum eliminată din Cupă, iar în Liga Campionilor a ocupat în extremis (cu un gol în ultimul minut al ultimei etape din grupe) locul trei care duce în Europa League.

Ieri, într-un meci din optimile Cupei Belgiei, Standard a fost învinsă pe teren propriu, cu 2-1, de formaţia Courtrai.

Oaspeţii au condus cu 2-0 la pauză, graţie reuşitelor lui Capon (min.30) şi Benteke (min.33), Standard reducând din diferenţă cu 10 minute înainte de final, prin Witsel. Mbokani de la Standard a ratat un penalty la ultima fază a primei reprize.

De precizat că Benteke, unul dintre marcatorii celor de la Courtrai, este jucătorul lui Boloni, dar împrumutat la gruparea care ocupă locul 6 în prima ligă, peste Standardul românului nostru. Mai mult, și Capon este un fotbalist împrumutat, dar de la FC Brugge.

foto - Benteke, în momentul în care a semnat pentru Standard

Gruparea din Liege, campioana en titre, a fost învinsă de Courtrai şi anul trecut, în 16-imile de finală ale Cupei Belgiei.

Alte rezultate:

Anderlecht - Dender 3 - 0FC Bruges - Lokeren 2 - 1Charleroi - FC Malines 2 - 5 după prelungiriRC Genk - Roulers 1 - 2Westerlo - Mons (D2) 3 - 1KAA Gent - GB Anvers 1 - 0

Meciul Zulte-Waregem - CS Bruges a fost amânat.

Mai multe