Boloni, în criză

2 decembrie 2009 9:39   Actualitate
Ultima actualizare:

Nemulţumirea suporterilor a dat în clocot, în jur de 20 de fani aşteptându-i pe jucători după înfrângerea din weekend cu Saint-Trond (0-2). Suporterii, care au discutat şi cu tehnicianul român, s-au declarat jigniţi de un gest deplasat la adresa lor comis de atacantul Milan Jovanovic în meciul de duminică.

Potrivit Le Soir, Boloni a dat un semnal prost când a semnat cu întârziere un nou contract pe un an cu Standard, după ce a aşteptat în zadar o ofertă mai bună. Antrenorul a câştigat în sezonul trecut titlul şi a reuşit un parcurs remarcabil în Europa, dar astăzi aura sa este ştirbită, iar relaţia cu jucătorii a devenit tensionată. Cotidianul belgian vorbeşte de o ruptură definitivă, deoarece răul este profund.

Unii specialişti afirmă că oficialii clubului nu vor lua măsuri radicale înaintea meciului de acasă, din Liga Campionilor, cu Alkmaar, de pe 9 decembrie. Standard se poate califica în optimile LC, poate continua în Europa League, dar în caz de eşec va termina pe ultimul loc în grupă.

Mai multe