Bölöni, umilit de PSG!

9 ianuarie 2011 18:01   Actualitate
Ultima actualizare:

A urmat însă meciul din „32-imile" Cupei Franţei, al zecelea tur al competiţiei, cu PSG, iar lucrurile au căpătat o întorsură complet nefavorabilă pentru obiectivul antrenorului român: evitarea retrogradării.

Ba chiar dezastruoasă, dacă luăm în considerare proporţiile scorului! Un neverosimil 1-5, fie el şi în faţa unei echipe care e pe doi în Ligue 1, în 16-imile Ligii Europa şi în semifinalele Cupei Ligii, lasă totuşi multe semne de întrebare.

Cu titlul „Lens explodează la Paris", site-ul football.fr atrage atenţia asupra capitolelor la care Bölöni va trebui să umble serios: moralului extrem de scăzut, lipsa de motivaţie a jucătorilor şi o apărare de amatori. Cu alte cuvinte, cum aceeaşi sursă mai punctează, „misiune imposibilă"!

„Regret naivitatea jucătorilor mei, în special uriaşele erori individuale. Nu e uşor să faci o analiză după o repriză secundă atât de slabă. Nu vreau să cred că echipa mea e atât de slabă pe cât o arată rezultatul final", a declarat şi Bölöni.

Un alt român care a avut parte de o seară „mizerabilă" în Cupa Franţei este Daniel Niculae. Atacantul român a fost integralist pentru Monaco în meciul cu amatorii de liga a cincea de la Chambery, câştigat surprinzător de aceştia din urmă după loviturile de departajare, scor 3-2 (1-1 după 120 de minute).

Nico a ratat prima lovitură din seria de cinci. Trimis în teren după o oră de joc, Claudiu Keşeru a fost eroul celor de la Angers în meciul cu Valenciennes. Acesta a marcat golul de 2-1 în prelungiri, aducând echipei sale calificarea.

Mai multe