Bombă! Kate Middleton e detestată de englezi

6 noiembrie 2014 16:59   Actualitate
Ultima actualizare:

Dacă Kate Middleton este deja un simbol planetar, ea este departe de a fi apreciată de în ţara sa, Marea Britanie. Cel puţin aşa susţine revista “Ici Paris”.

“Kate Middleton, englezii nu o iubesc”, titrează revista mai sus amintită. “Se credea că ducesa a cucerit inimile supuşilor. Nici vorbă! Soţia prinţului William are o problemă cu popularitatea”, scrie “Ici Paris”, care oferă rezultatele unui sondaj realizat de revista “Newsweek”, la câteva zile de la anunţarea celei de-a doua sarcini a ducesei.

Potrivit acestuia, doar 1 % dintre englezoaice ar dori să fie în locul său. În plus, soţia celui de-al doilea în linia de succesiune la tron nu interesează pe multă lume. Numai 7 % dintre britanici s-au arătat interesaţi de cea de-a doua sarcină  a sa.

Potrivit “Ici Paris”, Kate Middleton nu “este nici măcar reprezentativă pentru femeile din vremea sa şi nu are nici o influenţă asupra monarhiei. Pentru englezi, ducesa se dovedeşte mai mult preocupată de sine, de viaţa sa de soţie, de mamă şi mai ales de stilul vestimentar"

Mai multe