Bombă! Liviu Vârciu i-a făcut declarații de dragoste Ilincăi Vancici: ”E o superbitate! Ai fi nebun sau homosexual să nu fii îndrăgostit de ea”

2 aprilie 2014 21:18   Actualitate
Ultima actualizare:

Liviu Vârciu i-a făcut declarații de dragoste Ilincăi Vandici în direct, în această seară la Kanal D. În timp ce frumoasa prezentatoare se afla în platoul emisiunii, Liviu a avut o intervenție telefonică în direct și a mărturisit că este îndrăgostit de ea.

Liviu a avut de spus numai cuvinte de laudă la adresa acesteia. " E o superbitate! Ai fi nebun sau homosexual să nu fii îndrăgostit de ea. Dacă vreodată din prietenia noastră o să iasă o dragoste frumoasă, eu nu o să fiu de acord să ne expunem viața așa, cum am greșit cândva... Suntem destul e maturi să ținem asta pentru noi", a declarat Liviu la emisia de seară de la Kanal D. Declarațiile sale au luat-o prin surprindere și pe Ilinca Vandici, care a spus că nu are o relație cu Liviu. Probabil din acest motiv, Vârciu ținut să precizeze că ar dori să fie luat în serios..

La final, el a ținut să spunc că îi sărută mâna mamei Ilincăi, pentru că a născut-o. Ilinca nu părea să-și revină după intervenția telefonică a lui Liviu, nici după ce acesta a închis telefonul. "Liviu e sincer, corect, deschis, de-asta îl admir mult! E flatant ce a zis! Dacă e să ne facem declarații de dragoste, să o facem în particular. Nu e primul bărbat care îmi spune că e îndrăgostit de mine. Eu sunt cerebrală, nu mă pierd cu firea. Nu avem o relație", a precizat Ilinca. Totuși, întrebată de Adelina dacă ar dori să aibă o relație cu Liviu, aceasta a precizat: "Nu pot să vă spun nimic, ce o să fie... Dumnezeu o să ne arate", a spus Iinca.

Mai multe