Boss-ul FMI a luat SIDA de la camerista violată?

18 mai 2011 16:50   Actualitate
Ultima actualizare:

Pe lângă riscul de a-şi petrece toată viaţa după gratii, pentru abuzarea cameristei Nafissatou Diallo, şeful FMI, Dominique Strauss-Kahn (62 de ani) ar putea să se fi îmbolnăvit de SIDA! Femeia, originară din Africa de Vest, locuia, din ianuarie, într-un apartament social, închiriat exclusiv persoanelor infectate cu virusul HIV, în zona High Bridge, din New York, împreună cu fiica sa, Dana.

Citeşte şi:

«Boss-ul FMI a vrut să mă violeze şi pe mine» VIDEO

Şi-a violat mama pentru că nu mai făcuse sex de doi ani!

Un fost episcop belgian recunoaşte că a abuzat sexuale de doi nepoţi

Înainte, Nafissatou a locuit într-un alt apartament din Bronx, închiriat tot pentru adulţii infectaţi cu HIV sau bolnavii de SIDA, potrivit „New York Post", care a aflat de la vecini.

Fratele cameristei, Blake Diallo (42 de ani), patronul unui restaurant african din cartierul Harlem, spune că aceasta este încă în stare de şoc după ce boss-ul FMI a agresat-o sexual. Nafissatou, căreia apropiaţii îi spun Nafi, se află într-un loc secret sub protecţia poliţiei. "Este devastată, plânge neîncetat", spune Blake.

O rudă, Mamadou Cherif Diallo, 35 de ani, respinge orice idee că victima, o musulmană practicantă, ar fi fost părtaşă la un complot menit să-l discretiteze pe boss-ul FMI. Aceasta precizează că, în cultura lor, "nu este acceptat acest tip de agresivitate".

Mai multe