Botezatu, despre reclamaţiile de sex cu o minoră: «A fost o glumă pentru rating»

19 aprilie 2012 12:46   Actualitate
Ultima actualizare:

După ce a spus în timpul emisiunii de la Antena 1 că a făcut sex cu o minoră, designerul revine astăzi asupra afirmaţiilor sale, mărturisind că totul a fost o glumă, făcută de dragul divertismentului.

"A fost o glumă. Cei care s-au sesizat (FONPC, n.r.) chiar nu s-au uitat şi la natura emisiunii? Este un show de divertisment. Cum aş putea să mă acuz singur? Se vede că este o glumă, că e un show de divertisment. Este o glumă pentru a aduce rating într-o emisiune de divertisment. Este făcută cu foarte mare atenţie, nu jigneşte pe nimeni, nu face aluzie la cineva anume, nu există acea persoană. Este o glumă, ridicată la plasă de moderator", a spus Cătălin Botezatu, potrivit Mediafax.

Cătălin Botezatu a explicat că ştie exact ce trebuie să spună într-o emisiune de televiziune, deoarece lucrează în domeniu de foarte mulţi ani.

"Trebuie creat acest show, dar asta nu înseamnă că tot ce zboară se mănâncă. Până la a acuza pe cineva...Am spus eu vreun nume? A fost o glumă pentru a crea divertisment şi rating, nici prin craca minţii nu mi-ar fi trecut că cineva ar putea să o ia în serios. Mă bucur că orice spun eu devine ştire naţională, când ţara asta nu are ce mânca şi ce bea, dar totuşi, nici chiar aşa", a mai spus Cătălin Botezatu.

Aseară, în timpul emisiunii "Te pui cu blondele", Bote a afirmat că în trecut a făcut sex cu o minoră, fapt ce a făcut FONPC (Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Copil) să sesizeze CNA cu privire la afirmaţiile făcute de designer.

Mai multe