Botezatu îşi caută iubită la tv!

28 mai 2010 14:45   Actualitate
Ultima actualizare:

Despărţirea de Bianca îi prieşte lui Botezatu! El a început filmările la show-ul "Mister perfect", ce va fi difuzat la Antena 1, varianta autohtonă a celebrului "The Bachelor", unde 25 de femei superbe se luptă să-l cucerească.

Nici nu s-a refăcut bine după "Dansez pentru tine", că Botezatu a pus mâna pe un alt proiect important de televiziune, de data asta la Antena 1, unde va fi coleg de trust cu fosta iubită Bianca Drăguşanu.

Mai citeşte:

Cătălin Botezatu, fermecat de Diana Dumitrescu - VIDEO

Botezatu se consolează cu fosta iubită

Cătălin Botezatu spune că femeile sunt proaste şi superficiale. Tu ce părere ai? - VIDEO

El a început joi filmările la show-ul "Mister perfect", formatul autohton al celebrei emisiuni "The Bachelor", care a făcut furori în SUA, înregistrând peste 41 de milioane de telespectatori.

Botezatu şi echipa de la Antena 1 au filmat joi la Palatul Ghica

Designerul a venit cu Ferrari-ul la lucru

Creatorul de modă e cel mai dorit burlac al momentului, iar 25 de femei îşi pun la bătaie toate atuurile pentru a-i intra în graţii. Doar în prima seară a eliminat 12 concurente, pretenţiile sale fiind foarte mari.

Bote este un actor înnăscut. În cele 12 ore de filmări nu a tras nici o dublă

Au mai rămas în concurs 13 fete, meseriile lor fiind variate: profesoare, stewardese, dansatoare şi manechine. Episodul pilot s-a filmat timp de 12 ore la Palatul Ghica.

Bianca, consolată de Cristea

În timp ce Botezatu e disputat de femei una şi una la show-ul Antenei 1, fosta iubită Bianca s-a întors în braţele "Prinţului" Adrian Cristea.

Fotbalistul care a scăpat de rivalul Bote, e mai îndrăgostit ca niciodată şi a invitat-o, zilele trecute, pe blondă la o terasă.

El şi-a pus la avatarul adresei de messenger o poză sexy cu asistenta lui Capatos, semn că relaţia lor este pe drumul cel bun.

Mai multe