Brianna Caradja, acuzată că şi-a atribuit singură titlul de prinţesă

7 august 2012 4:48   Actualitate
Ultima actualizare:

Nicole a decis să publice o scrisoare privată datată 18 martie 2010, în care oficialii Casei Regale Britanice pun titlul Briannei Caradja pe seama unei „confuzii".

"În urmă cu ceva ani, Brianna a afirmat, într-o emisiune de la OTV, că ar fi rudă cu prinţul Charles. Când am auzit asta, am dorit să aflu dacă acest lucru este adevărat şi am trimis o solicitare Casei de Wales. Nu a trecut mult şi ofiţerul de presă mi-a trimis acest răspuns", a declarat, pentru ziarul Ring, Nicole Formescu.

Potrivit scrisorii prezentate de compozitoare, reprezentanţii prinţului Charles nu confirmă legătura de rudenie cu Brianna Caradja. „Este o confuzie asupra afirmaţiilor făcute de o doamnă din România care se autointitulează prinţesa Brianna Caradja. Prinţul de Wales a luat notă despre cele aduse la cunoştinţă în legătură cu aceste afirmaţii nefondate".

În replică, Brianna Caradja declară: „Cine ştie care e adevăratul motiv pentru care mă atacă! Am însă un avocat care se ocupă de toate aceste atacuri publice apărute de când activitatea mea în Piaţa Universităţii s-a intensificat".

Mai multe