Brigitte Sfăt: «Ilie îmi găteşte multe ouă cu crenvurşti fierţi»

26 octombrie 2010 21:31   Actualitate
Ultima actualizare:

Capatos: Cum este viaţa alături de Brigitte?Năstase: Nu pot să fac o comparaţie. Noi ne simţim bine împreună şi se pare că celorlalţi nu le place. În România dacă ai făcut puşcărie, e ceva urât. Cine şi-a ispăşit pedeapsa are dreptul de o viaţă nouă. Eu cu Brigitte avem o relaţie normală. Pe mine nu mă interesează trecutul ei.

Capatos: Prietenii dumneavoastră au fost deranjaţi de trecutul Brigittei?

Ilie: Adevăraţii prieteni nu.

"Nu am ajuns să ne vizităm foarte des. Poate ea le vede mai mult pe fetele mele. Nu ne vedem foarte des. Poate în viitor. E prea devreme să ne gândim la o căsătorie deocamdată" a mai declarat Ilie Năstase, despre relaţia sa. Capatos: Francezii v-au primit mult mai bine decât românii. Ilie: Presa franceză nu a speculat pe relaţia noastră.

Capatos: Poate Brigitte să vă cuminţească?

Ilie: Noi ne înţelegem foarte bine prin cuvinte. La Timişoara am fost provocat. Ai un pahar de vin în plus şi reacţionezi. Bine că nu a fost mai mult.

Capatos: Ţiriac ce părere are de relaţia voastră?

Ilie: Ne-a dat binecuvântarea.

Brigitte a a glumit apoi pe seama tabieturilor pe care le are alături de Ilie Năstase. "Ne gătim reciproc. De exemplu, el îmi face micul dejun. Îmi dă multe ouă cu crenvurşti fierţi" a spus Brigitte.

Mai multe