Brigitte şi sora ei s-au «tunat» de 13.000 de euro - VIDEO

4 februarie 2011 17:48   Actualitate
Ultima actualizare:

Sunt frumoase de pică, însă nu s-au mulţumit cu darurile de la Mama Natură. Surorile Brigitte Sfăt (34 de ani) şi Cristina Szeifert (31 de ani) au spart puşculiţa pentru a-şi face, la estetician, o imagine perfectă.

Brigitte a cheltuit aproximativ 8.000 € pentru trupul ei.

„Din fotografii se ob­­servă că la nivelul feţei a suferit mai multe intervenţii chirurgicale sau non-chirurgicale la nivelul feţei.Şi-a mărit buzele şi aproape sigur are o operaţie la nivelul nasului. Are sprâncene frumos conturate, este posibil să-şi fi făcut un lifting. Pomeţii sunt proeminenţi, probabil în urma unor infiltraţii cu acid hialuronic, iar legat de implantul mamar, pare unul de mărime medie", a declarat pentru Click! medicul estetician Cristian Niţescu.

Aceleaşi îmbunătăţiri, dar ce-i drept, mai puţine are şi mezina Cristina, de profesie fotomodel. Frumoasa blondă lucrează mai mult în Italia, aşa că, se pare că a apelat la medicii din Cizmă pentru intervenţiile estetice. Cristina şi-a mărit buzele, sânii, şi-a arcuit sprâncenele şi şi-a făcut un ten impecabil cu ajutorul pe­­­­­­eling-ului chimic.

Totuşi, ea nu recunoaşte decât operaţia de la nivelul sânilor: „Am o singură intervenţie la sâni. Am făcut-o când eram cu fostul meu iubit. Nu am făcut-o pentru el. Aveam sâni destul de măricei, dar aşa am simţit eu nevoia", a declarat Cristina pentru „Clubbing Report", de pe www.click.ro.

Aşa arăta în puşcărie

În 2004, Brigitte Sfăt a fost închisă, fiind acuzată de tâlhărie şi de sechestrare de persoane. A stat în puşcărie doi ani. La acea vreme, Brigitte nu apelase la atâtea retuşuri estetice.

Citeşte şi:

Ilie, îţi plac chiloţeii leopard? - VIDEO

Brigitte Sfăt, cu bikini leopard la vedere în club - FOTO

Sora Brigittei Sfăt: «Bărbaţii din România nu-mi plac, sunt mitocani!» VIDEO

Ovidiu Torj către sora Brigittei Sfăt: «Eşti o paraşută, mă refer la avioane»

Mai multe