Bucătarii de la Top Chef înfruntă frigul şi vântul puternic la malul mării – FOTO

19 noiembrie 2012 11:33   Actualitate
Ultima actualizare:

Cel de-al treilea episod Top Chef îi aduce pe cei 19 bucãtari profesionişti rãmaşi în luptã în faţa unor probe neaşteptate, într-o bucãtãrie neconvenţionalã. Pe plaja din Mamaia, bucãtarii lasã orgoliul deoparte şi se întorc la curãţatul fructelor de mare. Joseph Hadad renunţã pentru prima oarã la masca durã şi se lasã copleşit de sentimente. Nu rataţi în aceastã searã, de la 20:30, o nouã ediţie Top Chef, la Antena 1!

Un chef bucãtar trebuie sã fie pregãtit mereu sã ia totul de la zero, iar asta şi-au dorit sã îi înveţe juraţii Top Chef pe concurenţii rãmaşi în luptã. Într-o locaţie extraordinarã - bucãtarii trebuie sã înfrunte frigul şi vântul puternic chiar la malul mãrii, juriul Top Chef îi supune pe concurenţi la o „loviturã de cuţit", acesta fiind chiar numele primei probe a ediţiei. Au 15 minute la dispoziţie pentru a curãţa trei tipuri de fructe de mare.

Dragoş Bercea a remarcat condiţiile chiar de la coborârea din autocarul Top Chef: „Bucãtãrie pe nisip, suntem ca la armatã aici!" Dacã cei mai mulţi dintre ei asociau locaţia cu petrecerile, iatã cã existã printre ei şi bucãtari familiarizaţi cu marea. Rãzvan Alexandru şi-a petrecut şase ani din viaţã într-un restaurant aflat vis-a-vis de mare.

Mihai Neacşu a vãzut aceastã probã ca pe o posibilitate de a-şi repara greşeala din primul episod în faţa lui Chef Joseph Hadad, aşa cã şi-a ales din nou o langustinã, pe care de aceastã datã a prezentat-o impecabil. Ceilalţi bucãtari însã au preferat sã aleagã cele mai simple produse, spre îngrijorarea juraţilor: „Asta demonstreazã lipsã de inspiraţie. În proporţie de 80%, toţi au ales aceleaşi ingrediente."

Mai multe