Bucătarul Gheorg face pâine din făina lui Teo

21 august 2010 15:25   Actualitate
Ultima actualizare:

După ce mulţi ani a lucrat ca bucătar în emisiunea lui Teo Trandafir, se pare că bucătarul Gheorg a rămas în bune relaţii cu vedeta. Atât de bune încât acum fac afaceri împreună. La cofetăria pe care o are în Bucureşti, Gheorg vinde şi pâine făcută din făina care nu îngraşă, lansată de Teo.

George Vitan, sau bucătarul Gheorg, cum îi spune toată lumea, ştie sute de reţete din bucătăria românească şi internaţională.

Gheorg: «Am o bucătărie imensă, dar mai vreau încă una»

Teo Trandafir, ameninţată cu moartea?

Teo Trandafir nu a mai găsit un bărbat ideal de 27 de ani!

Teo Trandafir: “Nu demisionez din PDL, votul a fost o decizie personală

Teo Trandafir: «Votez moţiunea de cenzură. Aştept să mă dea afară din PDL»

Cel mai mult, însă, îi place să facă pâine. "Consider pâinea un lucru dumnezeiesc, pentru mine este esenţa vieţii, o mâncare biblică. De aceea cred că a face pâine este un lucru fantastic", mărturiseşte Gheorg.

Asta cu atât mai mult cu cât pâinea pe care o face este una 100% naturală, fără adaosuri şi amelioratori, din făină care nu îngraşă.

"Conţine fibră şi proteină vegetală şi îţi dă senzaţia de saţietate. E recomandată diabeticilor", mai spune bucătarul despre făina pe care Teo a lansat-o în 2008, împreună cu doctorul Gabriela Man.

Specialist în arta culinară şi prezentatorul unei emisiuni în domeniu la Kanal D, Gheorg nu este, de fapt, pretenţios la mâncare.

De cele mai multe ori "se dă pe mâna altora", pentru că rareori găteşte acasă, pentru el.

"Mie îmi place să improvizez, să aranjez mâncărurile frumos, pe farfurie. Nu lucrez neapărat după reţete, nu respect cantităţi. Le fac după gust", explică specialistul.

«La mine în casă găteşte nevasta»

Vorbind despre un bucătar de renume, ne aşteptam ca, în propria casă, el să fie şeful, în bucătărie.

Gheorg are însă o altă părere: "Eu mă ocup de treburile din afara casei, soţia de cele din interior, inclusiv de gătit. E foarte pricepută, deşi a trebuit să facă eforturi să ajungă aici. La început nu ştia, dar am modelat-o eu, cu spiritul meu critic", spune bucătarul.

Mai multe