Bzzzzzz! Ce mai trag muştele la Barack Obama!

27 ianuarie 2013 16:14   Actualitate
Ultima actualizare:

Magnet de muşte! Preşedintele SUA, Barack Obama, de 51 de ani, atrage muştele cum nu s-a mai văzut!

Săptămâna trecută, în timpul unui discurs la Casa Albă, politicianul a fost întrerupt de o muscă de casă, care nu mai contenea cu bâzâitul şi care, la un moment dat, chiar s-a aşezat pe fruntea preşedintelui. Aceasta l-a făcut chiar să-şi întrerupă discursul, menţionând: „Musca asta mă deranjează!". Incidentul nu este primul de acest fel, Obama având o istorie lungă şi amuzantă cu micile zburătoare.

În 2010, o muscă verde l-a deranjat tot în timpul unui discurs oficial, cu care preşedintele s-a luptat pe tot parcursul declaraţiei pe care o făcea. În 2009, o muscă l-a deranjat atât de tare, încât a sfârşit storcită pe podea.

El se afla într-un interviu la un post de televiziune, când a avertizat-o pe micuţă, spunând: "Pleacă de aici!". Apoi, când musca s-a aşezat pe braţul lui, politicianul a pocnit-o cu o precizie de invidiat. Apoi, s-a lăudat celor prezenţi: "A fost impresionant, nu? L-am prins pe fraier!"

2010

Click! spune

Musca de Casă (Musca domestica Linnaeus)

Muştele de casă au o lungime de 5 - 8 mm şi sunt mai puţin periculoase decât cele verzi. Cu o viaţă de doar 10 zile, ele pot contamina totuşi mâncarea oamenilor, prin depunerea de ouă.

Click!spune

Musca Verde ­(Calliphoridae)

Preferând locurile infecte, fecalele şi cadavrele, cu o lungime de 10 - 15 mm, muştele verzi pot transmite boli grave cum ar fi toxiinfecţia alimentară sau tuberculoza. Trăiesc între 8 şi 10 zile.

Mai multe