Cabral dansează în lift ca să aibă chef de viaţă

1 august 2012 16:42   Actualitate
Ultima actualizare:

Veşnic pus pe şotii şi pe glume, Cabral are câteva metode prin care se menţine vesel! Ba chiar a întocmit o întreagă listă cu sugestii despre cum îşi poate păstra oricine tonusul la cote maxime.

El, spre exemplu, dansează în lift... „Să conduci pe muzică de desene animate îţi dă chef de viaţă? Să te îmbraci în mov cu roz şi puţin turcoaz provoacă revenirea chefului de viaţă? Să mergi la birou pe bicicletlă îţi face ziua mai bună şi face cheful să tresalte? Păi dacă ştii măcar o parte din chestiile care îţi vitaminizează cheful de viaţă, atunci fă-le!", a scris Cabral, pe blogul personal.

Mai mult, dacă ai vreun gând de un dans în lift, trebuie musai să-l pui în aplicare. „Ai încercat vreodată să dansezi în liftul de la serviciu? Ia fă tu câteva mişcări de dans din alea nebune atunci când urci cu liftul spre biroul tău, să vezi ce zâmbet larg o să ai când se vor deschide uşile. Vezi, totuşi, să nu dansezi de nebun prin lift decât dacă eşti singur", adaugă prezentatorul emisiunii „Poveştiri de noapte", de la postul tv ACASĂ.

Mai multe