Cabral face din nou şcoala de şoferi! Vrea să se facă «ambulanţier»!

18 martie 2013 8:55   Actualitate
Ultima actualizare:

Simpaticul prezentator de televiziune s-a întors la şcoala de şoferi. El vrea să obţină permis categoria C.

Cabral a anunţat pe blogul său personal că îşi doreşte să aibă şi permis de conducere categoria C pentru că vrea să fie şofer pe ambulanţe.

"M-am apucat de scoala de soferi din nou, vreau sa-mi iau categoria C. Am deja A si B (inca din Paleolitic), dar ca sa conduci ambulanta iti trebuie “C”-ul, trebuie sa fii profesionist. Scoala dureaza cateva luni, ai de invatat de-ti iese pe nas, dar… daca de atatia ani vreau sa fac asta, nu vad de ce n-as face-o!

Stiu, te gandesti ca salariile sunt mici… asa ma gandesc si eu. Asa ca o sa fac voluntariat, ma tin in continuare de serviciul meu si salariul pe care o sa-l iau ca ambulantier o sa-l donez la Zambet si Suflet. Asa mi-am facut planul acum, dar vom vedea ce si cum va iesi. Ce este cert? Ca m-am apucat de scoala.Cand am facut prima data scoala de soferi am trecut prin ea fluierand. Citeam o lege o data si-apoi iti citam din ea cand si cum voiai. Acum… citesti de vreo 3 ori, cu voce tare, concentrat bine, ca sa tii minte. Ce vrei, taticule, inveti sau nu inveti… trece vremea, mai invatatule! Evident ca n-am timp si ca invatatul ma inghesuie si mai tare, dar daca vrei sa faci ceva… tragi, nu te vaiti!", a scris prezentatorul de televiziune pe blogul său personal.

Mai multe