Cabral și Andreea Ibacka au hrănit pescărușii cu croissante în Grecia - FOTO

16 iulie 2012 10:06   Actualitate
Ultima actualizare:

Cabral și soția sa, Andreea Pătrașcu s-au întors din Grecia, unde au plecat în mod spontan, fără planuri stabilite dinainte. Ei s-au bucurat de o escapadă de 6 zile în insula Thassos din Grecia.

Cei doi au fost plăcut impresionați atât de peisajul de basm, cât și de mâncarea tradițională, oamenii de acolo, atmosfera: “Drumul a fost foarte frumos, am mers cu feribotul vreo oră și jumătate și am hrănit pescărușii cu biscuiți și croissante. Am și vizitat câte ceva: Mănăstirea Sfântului Arhanghel Mihail, cariera de marmura a insulei și plaja de marmura, e albă, ca o plajă de zăpadă. Am văzut și cum arată o presă pentru obținerea uleiului de măsline și am savurat mâncarea grecească la tavernele lor pitorești. Așa da, Grecia e în top la preparate culinare. Abia aștept să pregătesc și eu acasă bouyurdi, un preparat la cuptor cu brânză, roșii, ardei iute și ulei de măsline”, mărturișeste Andreea.

Pentru amândoi, Grecia a fost o experiență memorabilă: “Ne-a placut tare mult și ne-am dori ca în anii următori să reușim să ajungem și pe alte insule grecești.”

Mai multe