«Câinele m-a învăţat să fac surf»

21 septembrie 2010 15:14   Actualitate
Ultima actualizare:

Incredibil! Câinele Ricoşeu l-a ajutat să facă surf şi chiar să păşească pe un băiat de 15 ani care nu putea să meargă. Patrick Ivison a fost victima unui accident de circulaţie când avea un an.

Citeşte şi:

Alba: Un câine comunitar a fost salvat de speologi dintr-o peşteră din Apuseni

Copil de doi ani mutilat de câine! A avut nevoie de 200 de copci

Un câine îşi aşteaptă de 8 luni, în faţa spitalului, stăpânul decedat - VIDEO

Tigrul, un animal - medicament

Povesta lui Patrick Ivison, un adolescent de 15 ani, din California, care a fost instruit de un câine Golden Retriever, pe nume Ricoşeu, să facă surf, a înduioşat întreaga lume. Încă de mic, căţelul a fost dresat să îngrijească persoane cu dizabilităţi.

În plus, Ricoşeu a învăţat să-şi ţină echilibrul pe placă şi zburdă prin valuri mai ceva ca oamenii. Când l-a cunoscut prima oară pe Patrick, câinele a reacţionat ca şi când l-ar fi cunoscut dintotdeauna.

Animalul l-a învăţat cum să-şi ţină echilibrul când saltă pe valuri

La rândul său, băiatul l-a îndrăgit la nebunie şi, de dragul lui, s-a ambiţionat să facă primul pas din viaţa sa. De la 1 an şi două luni, când a fost victima unui accident, el nu-şi putuse mişca picioarele, până atunci.

Acum, Patrick este hotărât mai mult ca oricând să înveţe să meargă. Cu răbdare şi mai mult în joacă, Ricoşeu l-a învăţat să se urce pe placa de surf şi "să alerge prin valuri".

Mai multe