«Câinii» şi-au serbat ziua la comun

6 decembrie 2010 17:25   Actualitate
Ultima actualizare:

Jucătorii lui Dinamo nu şi-au mai primit banii de luni bune, astfel că au apelat la metode inedite pentru a-şi sărbători zilele de naştere şi de nume: Andrei Cristea, Andrei Mărgăritescu şi Adrian Cristea au pus mână de la mână ca să le facă cinste colegilor.

Săptămâna trecută sute de mii de români şi-au celebrat ziua onomastică de Sfântul Andrei.

Printre aceştia s-au numărat şi jucătorii dinamovişti Andrei Cristea şi Mărgăritescu dar şi Adrian Cristea, care a împlinit 27 de ani.

Pentru că roş-albii resimt criza economică din plin, după ce şefii nu le-au mai plătit salariile de câteva luni, cei trei au pus mână de la mână şi au organizat o petrecere comună.

Şi-au invitat prietenii şi colegii într-un restaurant din Capitală şi i-au servit cu şampanie şi tort, unul în formă de inimă în culorile lui Dinamo, alb-roşu.

Cei trei au pozat împreună sub denumirea de „golden boys" (n.r.-băieţii de aur), aşa cum apare pe conturile lor de Facebook, iar printre cei care le-au trimis mesaje de felicitare s-a aflat şi unul în care Adrian Cristea e chemat la Timişoara, acolo unde ar face echipă cu bunul său prieten Ianis Zicu.

Mai multe