Călcat de tramvai când asculta muzică la căşti

3 martie 2011 17:27   Actualitate
Ultima actualizare:

Adrian Gavriloaie (22 de ani) era din Bistriţa-Năsăud şi se mutese de curând în Timişoara. Era mulţumit că lucrează la Kaufland şi că are un bănuţ în buzunar.

Luni, 28 februarie, un accident stupid i-a curmat viaţa. Adrian a fost spulberat de un tramvai pe Bd. Dragalina, în timp ce traversa strada pentru a ajunge la sora lui să-i ducă un mărţişor.

Tânărul a făcut imprudenţa să traverseze strada prin loc nepermis şi a fost izbit în plin de tramvaiul 1, care l-a târât aproximativ 20 de metri. El a avut căştile pe urechi, pentru că obişnuia să asculte muzică de la radio pe mobil.

Chiar şi poliţiştii de la Rutieră susţin că nu s-au mai întâlnit cu un asemenea caz. „Au mai fost persoane lovite de tramvai, din cauza neatenţiei, însă nu am mai întâlnit un asemenea caz. A fost o clipă de neatenţie, iar victima a traversat strada neregulamentar", a spus comisarul Florin Bolbos, adjunct al Poliţiei Timiş.

Adrian Gavriloaie a fost îmormântat,ieri, la Jena, satul natal al bunicilor.

"Victima asculta muzică la căştile mobilului. A traversat strada neregulamentar şi a fost lovită de tramvai în plin."Florin Bolbos, adjunct Poliţia Timiş

Mai multe