Cancerul i-a furat piciorul şi copilăria Florinei!

6 octombrie 2011 12:52   Actualitate
Ultima actualizare:

Coşmarul s-a instalat în viaţa Florinei în 2008. Norocul ei a fost bunica sa, Ziza, care o creşte de la 3 săptămâni. O bubiţă mică -mică, apărută din senin pe piciorul drept, reprezintă începutul dezastrului pentru fetiţa din comuna Cetăţeni, judeţul Argeş. „Deşi medicul de familie a zis să o las în pace că nu e grav, ceva în sufletul meu mi-a spus că nu e bine. Am ajuns la Spitalul Victor Babeş, apoi la Grigore Alexandru. Diagnosticul de cancer - sarcom gambă dreaptă ne-a distrus complet. A suportat mititica trei operaţii, iar la a patra, în primăvara acestui an, i-au tăiat piciorul. În caz contrar îşi pierdea viaţa", ne-a spus cu lacrimi în ochi bunica.

Deşi nu mai are picior, Florina găseşte în inima sa resurse şi îşi încurajează familia. Ştie că, acolo sus, cineva o iubeşte şi crede cu toată convingerea sa de copil ca într-o zi va învinge boala care i-a răpit copilăria.

Familia Florinei este săracă, fetiţa mai are doi frăţiori mici, gemeni, iar resursele finanicare ale bunicii care o veghează zi şi noapte s-au epuizat. Gândiţi-vă câteva minute la durerea pe care a suportat-o această fetiţă şi haideţi să o ajutăm!

Dacă cineva vrea să depună bani pe numele ei, în contul Fundaţiei Adevărul, deschis la BCR sucursala Tunari:

RO09RNCB0286001133100003 - în lei

Mai multe