Când aparenţele înşală. Au schimbat opinia juriului Britain's Got Talent în doar câteva secunde - VIDEO

25 martie 2012 17:04   Actualitate
Ultima actualizare:

La cea mai recentă dintre ediţii a Britain's Got Talent, ultima pereche din competiţie a fost şi cea care i-a uimit pe juraţi.

La finalul unei zile de concurs pline, Simon Cowell, David Walliams, Alesha Dixon şi invitatul Carmen Electra abia aşteptau să se încheie şi ultima reprezentaţie a ediţiei. Mai ales că, judecându-i după aspect, cei doi liceeni de pe scenă nu păreau a mai răsturna ierarhiile deja stabilite, ba dimpotrivă. "Chiar când credeam că mai rău nu se poate...", şi-a vărsat năduful Simon Cowell.

Şi totuşi, Charlotte Jaconelli şi Jonathan Antoine, ambii din Essex, au primit şansa la care sperau. Băiatul, cu o greutate mult peste cea normală pentru un adolescent de 17 ani, şi-a lăsat partenera, cu un an mai mică, să prezinte numărul pe care cei doi îl pregătiseră: un cover al piesei "The Prayer", făcută celebră de Celine Dion şi Andrea Bocelli.

Când a venit însă vorba de interpretare, tânărul şi-a eclipsat colega de scenă, cucerind publicul, dar şi juriul, cu o voce cum rar se aude. "Charlotte, ai cântat bine, dar Jonathan este incredibil", a fost nevoit să recunoască Simon Cowell. Părere împărtăşită şi de către ceilalţi trei judecători.

Dar o obiecţie tot a ridicat: "Mă tem ca nu cumva partenera să te tragă în jos", a spus vedeta tv, sugerându-i să continue pe cont propriu. "Am venit aici ca duet, vom merge mai departe ca duet!", a răspuns ferm Jonathan, privind către cea care, până atunci, îl ajutase să-şi învingă complexele provocate de felul în care arată.

Mai multe