Cand pastila pentru erecţie devine drog! Stimulentele sexuale distrug sănătatea!

29 mai 2011 15:04   Actualitate
Ultima actualizare:

Tot mai mulţi tineri şi aici vorbim de cei cu vârsta cuprinsă între 16-20 de ani au deja probleme cu obţinerea şi menţinerea erecţiei şi de a duce la bun sfârşit actul sexual. Asupra acestui subiect doresc să vă vorbesc în acest articol de care mi-am amintit în urmă unei discuţii la o cafenea, cu actorii Titus Steel şi Mugur, cei mai renumiţi actori de filme xxx din România la momentul actual, explică Zoltan Nagy într-un material de pe barbatulsecolului21.ro.

Un pensionar revoltat la OPC: «Pastilele pentru potenţă nu au efect»

A făcut două miliarde de dolari din sex

A luat pastile de potenţă ca să-şi  satisfacă nevasta, dar a făcut infarct

Problema nu este că unii băieţi au început viaţa sexuală la 16 ani (unele fete o încep la 13-14 ani ) problema este că aceşti băieţi au făcut o competiţie, un sport din contactele sexuale, o cursă pentru a aduce în pat cât mai multe fete doar pentru a brava în faţa prietenilor.

Mai trist este faptul că, aceşti băieţi, de fapt nişte puşti, consumă regulat pastile pentru erecţie în cursa lor pentru a bifa cât mai multe contacte sexuale. Evident că nu se va termina cu bine şi s-ar putea ca la 28-30 de ani să nu-i mai ajute nici una dintre pastile!

Află aici care sunt principalele probleme ale utilizării în exces a stimulentelor sexuale!

Mai multe