Când va reveni Alexandru Arşinel pe scenă. «Am dureri, dar...»

13 septembrie 2013 5:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Actorul Alexandru Arşinel susţine că plănuieşte să revină pe scenă cât mai curând posibil. Cu toate că încă nu are voie să intre în contact cu oamenii, maestrul speră la o recuperare cât mai rapidă.

Alexandru Arşinel a fost externat, joi, din Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal (ICUTR) din Cluj Napoca, unde a suferit o operaţie de transplant de rinichi.

"A fost o operaţie grea, nu a fost o scoatere de măsea. Mai am dureri, este o operaţie pe jumătate de burtă, dar am tratament. Se vindecă mai greu, dar totul este suportabil şi am moralul bun. Urmează o perioadă de recuperare şi sper ca la începutul lunii octombrie să apar pe scenă. Îmi doresc lucrul ăsta", a declarat actorul pentru ring.

Arşinel a mărturisit că mesajele fanilor săi i-au ridicat moralul şi l-au ajutat să câştige lupta cu boala.

"Am primit multe mesaje de încurajare şi, dincolo de gunoaiele care apar, pentru că invidia bântuie în jurul nostru, m-au sunat prieteni din Canada, din America, din Israel. M-au sunat chiar şi oameni pe care nu îi cunoşteam şi m-am bucurat enorm. Am simţit că oamenilor le pasă de mine şi că nu m-au uitat", a mai declarat maestrul.

Mai multe