Canibalism în Brazilia: poliţia a arestat trei suspecţi

15 aprilie 2012 7:50   Actualitate
Ultima actualizare:

Poliţia a descoperit că cele două femei dispărute au fost ucise , apoi diferite părţi ale corpului lor au fost mâncate. Din carne a fost făcut un tip de mâncare brazilian - empanadas - pe care aceştia l-au vândut vecinilor lor din oraşul Lagoa do Ouro (nord-estul Braziliei), scrie Adevărul.

Cei trei suspecţi - un bărbat, soţia şi amanta sa - aparţin unei secte care predică "purificarea lumii şi reducerea populaţiei", a explicat pentru Globo TV inspectorul de poliţie Wesley Fernandes.

Cotidianul Estado de Sao Paolo a dezvăluit că bărbatul, Jorge Beltrao Negromonte, a scris o carte de 50 de pagini intitulată "Revelaţiile unui schizofrenic", în care spune că aude voci şi e obsedat de uciderea unor femei. Cei trei şi-au mărturisit deja vinovăţia, potrivit inspectorului de poliţie.

Criminalii ademeneau femeile să vină în casa lor promiţându-le un loc de muncă de dădacă. Canibalii au fost depistaţi după ce soţia bărbatului a folosit o carte de credit ce aparţinuse uneia dintre victime. După ce au urmărit-o, poliţiştii au descoperit în curtea celor trei rămăşiţele celor două femei ucise.

Mai multe